Αλέξη δώστα όλα: Ο ΠΑΟΚ με 8.5 εκατ ευρώ στην ΕΡΤ

Αλέξη δώστα όλα: Ο ΠΑΟΚ με 8.5 εκατ ευρώ στην ΕΡΤ

Η αγαπημένη ομάδα του Πρωθυπουργού, γίνεται δημόσιο αγαθό. Θα μας στοιχίσει κάτι παραπάνω, αλλά ποιος ασχολείται με τον λογαριασμό...

Έτσι είναι αυτά. Η ΠΑΟΚάρα έπαιξε μπάλα φέτος. Τον ευχαριστήθηκε σχεδόν όλη η Ελλάδα. Οι οπαδοί του που ξεφτιλίζοντας κάθε έννοια «Υπουργικής απαγόρευσης» τον ακολούθησαν παντού. Οι φίλαθλοι που έχουν φράγκα και Nova στο σπίτι τους.

Οι άλλοι, πιο… μπατίρηδες που με έναν καφέ στη γειτονιά έκαναν και εκείνοι οφθαλμόλουτρο. Ο Αλέξης Τσίπρας όμως είναι Πρωθυπουργός με… το Π κεφαλαίο. Τους σκέφτεται όλους, τους νοιάζεται όλους. Έχουμε μια Κυβέρνηση βαρβάτη που τους έχει γραμμένους τους «ολιγάρχες» και ασχολείται μόνο με τη φτωχολογία.

Για τον λόγο αυτό, ετοιμάζεται το δημόσιο αγαθό ΠΑΟΚ να το φέρει στο σπίτι μας. Μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ. Έτοιμο λέει το συμβόλαιο. Κοντά οι υπογραφές. Για τρία χρόνια. Να βλέπουμε ΠΑΟΚάρα να γουστάρουμε.

Όσο για τον λογαριασμό; Μα ποιος ασχολείται με αυτά. Ο Αλέξης καθαρίζει. Ο πρωθυπουργός Αλέξης που από το βράδυ της φιέστας και όλας έστειλε τα συγχαρίκια του στον Ιβάν. Εντάξει θα πρέπει φυσικά να πληρώσουμε κάτι. Αλλά μην φανταστείτε κάτι υπερβολικό.

Μόλις 8.5 εκατ ευρώ τον χρόνο συζητιέται πως είναι η λυπητερή. Μιλάμε για τσάμπα πράγμα. Κορόιδο τον πιάνει τον ΠΑΟΚ ο Αλέξης. Αλλά ίσως να είναι στη μέση ότι και ο Ιβάν είναι άνθρωπος και θέλει και εκείνος να ανταποδώσει την αγάπη της Κυβέρνησης.

Έχουμε φάει φέσι 50 εκατ ευρώ για δύο χρόνια από την ΕΡΤ για να αγοράσει τα δικαιώματα του Απόλλωνα και της Λαμίας. Έρχεται τώρα και μια 25άρα μαζεμένη σε μια τριετία για τον ΠΑΟΚ. Την ίδια στιγμή κόβονται λέει πόροι για την Παιδεία και την Υγεία. Τι να τα κάνουμε αυτά όμως ρε κοροϊδα. Μπαλίτσα να γουστάρουμε. Την αγαπημένη ομάδα του Αλέξη, που τάχα είναι Παναθηναϊκός αλλά στους πράσινους δεν έδωσε ούτε τα… μισά! Που τους αφήνει να ξεροσταλιάζουν έξω από την πόρτα της διάλυσης.

Αγαπημένη ομάδα και του Πάνου του Καμμένου, του αδυνατισμένου. Πήγε στην Τούμπα προχθές και να σου φωτογραφίες, να σου ατάκες «ευεργέτης της Ελλάδας ο Σαββίδης». Να σου και η… Μακεδονία είναι ελληνική (αυτό μάλλον θα του ξέφυγε). Να σου και το οικοπεδάκι που έκανε δώρο το Υπουργείο Εθνικής άμυνας για τη νέα Τούμπα. Που θα το έδινε το οικοπεδάκι του Ιβάν; Στις Πρέσπες. Στην Τούμπα το έδωσε για τη νέα γηπεδάρα.

Τέτοια προίκα από Κυβέρνηση; Ούτε η Γεωργία Βασιλειάδου. Μάγκες ρε. Πολιτικοί επιπέδου.

Και για να μην μου κάνει τον ξύπνιο ο Καίσαρης που σε όλα τα θέματα του ρίχνει και ένα βίντεο κλιπ; Πάρε και από εμένα να χεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ