Μάνταλος: Αλλαξε μάνατζερ, ψάχνει πρόταση

Ο Πέτρος Μάνταλος το πήρε απόφαση, άλλαξε μανατζερική στέγη και μιλάει με εταιρείες που μπορούν να φέρουν στην ΑΕΚ τη «σωστή» πρόταση.


Μάνταλος: Αλλαξε μάνατζερ, ψάχνει πρόταση | to10.gr

Ο Πέτρος Μάνταλος έχει προσπαθήσει πολλές φορές στο παρελθόν να φύγει με μεταγραφή από την ΑΕΚ. Εως τώρα δεν τα έχει καταφέρει. Και όλα δείχνουν ότι εάν δεν γίνει κάτι εντυπωσιακό, ούτε τώρα θα βρεθεί ομάδα που να καλύψει έστω το μίνιμουμ των απαιτήσεων της ΑΕΚ (5.000.000 €) για να τον αποκτήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, ο διεθνής μέσος αποφάσισε να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, για να βρει την πρόταση που τόσο θέλει και την οποία περιμένει η ΑΕΚ. Και για αυτόν τον λόγο σταμάτησε να συνεργάζεται με το γραφείο «ACE Management» του Γιάννη Ευαγγελόπουλου και βρίσκεται σε συζητήσεις με άλλους ατζέντηδες. Περιμένοντας ποιος θα του πάει την καλύτερη δυνατή πρόταση. Μια πρόταση «τίμια» για την ΑΕΚ, αλλά και για τον ίδιο.

Όπως προκύπτει, ο Μάνταλος έχει μιλήσει ήδη με τρία σημαντικά γραφεία μάνατζερ το τελευταίο διάστημα και άπαντες του έχουν υποσχεθεί πως θα του φέρουν «κάτι καλό» το επόμενο διάστημα. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι επίσημο ή κάποια προσέγγιση που να έχει κάνει τον ίδιο ή την ΑΕΚ να… συγκινηθεί.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το μεγάλο «αγκάθι» για τη διεθνή καριέρα που θέλει να κάνει ο Μάνταλος, έχει να κάνει με το ιστορικό των τραυματισμών του. Μάλιστα, το γεγονός ότι χειρουργηθεί στο παρελθόν και στα δύο γόνατα, λόγο ρήξης πρόσθιου χιαστού, λειτουργεί ως ανασταλτικός παράγοντας σε πολλές ομάδες που παρακολουθούν την περίπτωσή του. Και κυρίως έχει «ρίξει» την τιμή του. Για ευνόητους λόγους.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Μάνταλος έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022 με την ΑΕΚ και είναι ένας από τους 3-4 καλύτερα αμειβόμενους ποδοσφαιριστές της Ενωσης. Για αυτόν τον λόγο, ακόμη κι αν δεν έρθει η πρόταση που περιμένει από το εξωτερικό, δεν έχει κανένα μα κανένα πρόβλημα να παραμείνει στην Ενωση. Εξάλλου, ο σύλλογος του έχει συμπεριφερθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όλη τη διάρκεια της 5ετούς παρουσίας του στα κιτρινόμαυρα.

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο