ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Προσφυγή ο Στάθης

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Προσφυγή ο Στάθης

Ο αμυντικός του Πλατανιά αποτελεί παρελθόν από σήμερα από την ομάδα

Αρχισαν τα όργανα στον Πλατανιά! Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες ο Γιάννης Στάθης αποτελεί παρελθόν από την Χανιώτικη ομάδα. Ο έμπειρος αμυντικός, κατέθεσε προσφυγή την Πέμπτη και εκτός από τα δεδουλευμένα διεκδικεί και την ελευθερία του.

Η κατάσταση στους ουραγούς είναι πολύ δύσκολη, αφού πέρα από την δεινή βαθμολογική θέση, οι ποδοσφαιριστές παραμένουν απλήρωτοι από τις αρχές Οκτωβρίου και δεν υπάρχει καμία διάθεση από κανέναν να συνεχίσει.

Ο Στάθης πήγε σήμερα πριν την πρωινή προπόνηση να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του και να τους ευχηθεί καλή δύναμη και αργότερα αναμένεται να περάσει από τα γραφεία και να βρει συμβιβαστική λύση έτσι ώστε η υπόθεση να μην φτάσει στα δικαστήρια.

Να θυμίσουμε ότι πέρσι τον Γενάρη, ο Πλατανιάς είχε δεχτεί δελεαστική πρόταση από τουρκική ομάδα για την παραχώρηση του Στάθη, αλλά ο Γιώργος Παράσχος είχε αρνηθεί την πώληση του, αφού αποτελούσε θεμελιώδη κολόνα του οικοδομήματος του. Ο 30χρονος αμυντικός έχει ως πρώτο στόχο την μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ