Υπόθεση «Πλατανιάς»: Ομολογούν χωρίς… ξύλο

Υπόθεση «Πλατανιάς»: Ομολογούν χωρίς… ξύλο

Οι στημένες καταγγελίες του 2017 όταν ο ΠΑΟΚ ήθελε ένα πρωτάθλημα στα χαρτιά και η «επιβράβευση» του Καρυπίδη, με πόστο στον Δικέφαλο.

Όλα είναι υπέροχα διαβάζουμε στον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής των τριών τίτλων σε δύο χρόνια (τεσσάρων κατά τον ίδιο) Ραζβάν Λουτσέσκου αποχαιρέτησε για τα πετροδόλαρα της Σαουδικής Αραβίας και ο Δικέφαλος με αστραπιαία αντανακλαστικά βρήκε τον διάδοχό του. Η’ τουλάχιστον είναι κοντά στο να τον κλείσει.

Βέβαια, δεν έφυγε μόνο ο Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ. Μαζί του ο Ρουμάνος τεχνικός έχει πάρει και ολόκληρο το επιτελείο του, καθώς και κάποια από τα στελέχη του ΠΑΟΚ που προφανώς είδαν μεγαλύτερη προοπτική στην καριέρα τους.

Ακόμη κι εκεί όμως ο Δικέφαλος του Ιβάν Σαββίδη έδειξε αντανακλαστικά. Να, για παράδειγμα έφυγε ο Παντελής Κωνσταντινίδης από τη θέση του Team Manager, αλλά ο ΠΑΟΚ βρήκε τον αντικαταστάτη του. Ένα παιδί επίσης από τα «σπλάχνα» του, μολονότι για περισσότερα από 13 χρόνια έκανε καριέρα αλλού.

Ο λόγος για τον Χρήστο Καρυπίδη, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια περιόδευσε ανά την Ελλάδα (Καβάλα, Κέρκυρα, Ξάνθη, Πλατανιάς, Λαμία) και το εξωτερικό (Χαρτς, Ομόνοια Λευκωσίας, ΑΠΟΕΛ, Απόλλων Λεμεσού) και φυσικά μόνο άγνωστος δεν είναι στον ΠΑΟΚ και τα στελέχη του.

Για παράδειγμα ο Καρυπίδης είναι κουμπάρος με τον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο, ο οποίος εκτός από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ ασχολείται και με τις εκλογές της ΕΠΟ και τις εκλογές των περιφερειακών ενώσεων.

Με αυτή την κίνηση ο ΠΑΟΚ μοιάζει να κλείνει και μια οφειλή από το παρελθόν.

Βλέπετε το 2016 όταν ο Δικέφαλος επιχειρούσε να πάρει ένα… περήφανο πρωτάθλημα στα χαρτιά κάνοντας ενστάσεις επί ενστάσεων και παρεμβάσεις επί παρεμβάσεων σε μια υπόθεση που αποδείχθηκε ότι υπήρχε μόνο στη φαντασία κάποιων, πρωταγωνιστής ήταν ο Χρήστος Καρυπίδης.

Για την ιστορία, στις καταγγελίες μερίδας ποδοσφαιριστών του Πλατανιά για υποτιθέμενες πράξεις βίας εις βάρος τους στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» στη ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό, πρωτοστάτησε ο Καρυπίδης και ακόμη ένας πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ ο Αποστολόπουλος.

Πρωτοδίκως ο Ολυμπιακός είχε τιμωρηθεί να δώσει τρεις αγώνες κεκλεισμένων των θυρών για «ήπια ένταση και σε κάθε περίπτωση όχι τέτοια, ώστε να προκληθεί σε οιονδήποτε εμπλεκόμενο έστω και ελαφρά σωματική βλάβη», ωστόσο όπως ήταν αναμενόμενο στην έφεση οι Ερυθρόλευκοι αθωώθηκαν. Οι αισχρά στημένες κατηγορίες έπεσαν πανηγυρικά

Η ουσία είναι ότι ο Χρήστος Καρυπίδης, που εκείνες τις ημέρες των καταγγελιών απαθανατίστηκε στον φωτογραφικό φακό πίνοντας καφέ με τον κουμπάρο του Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο και να έχει μαζί του και κάποιους συμπαίκτες του στον Πλατανιά – προφανώς για να μάθουν το… ποίημα καλά – επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του. Παράλληλα ο ΠΑΟΚ στέλνει και ένα μήνυμα στην επικράτεια ότι όποιος βοηθάει δε χάνεται…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ