Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι υπογράφει στην ΕΡΤ για 3 χρόνια

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι υπογράφει στην ΕΡΤ για 3 χρόνια

Με επίσημη ενημέρωση, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της NOVA και αναφέρει ότι από τη στιγμή που πέρασε 12:00 τα μεσάνυχτα «ο ΠΑΟΚ είναι ελεύθερος να υπογράψει με την ΕΡΤ»! Σχεδόν 27.000.000 € θα βγουν από τα κρατικά ταμεία!

«Η προθεσμία που, βάσει συμβολαίου, είχε η NOVA για να καταθέσει ισόποση προσφορά με εκείνη της ΕΡΤ εξέπνευσε. Η πρόταση της ΕΡΤ κατατέθηκε στις 18.06 κι αμέσως κοινοποιήθηκε στη Nova, όπως προβλεπόταν. Επομένως, οι δέκα εργάσιμες που είχε στη διάθεσή της η Nova έληξαν πριν από λίγο κι ο ΠΑΟΚ είναι ελεύθερος να υπογράψει με την ΕΡΤ».

Με αυτές τις 56 λέξεις η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ουσιαστικά την υπογραφή συμφωνίας με την ΕΡΤ. Μια υπογραφή που ανακοινώθηκε την κατάλληλη ώρα: Τα μεσάνυχτα της Τετάρτης. Ως μια συνέχεια εκείνης της περίφημης απόφασης του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, που βγήκε μέσω… Μαξίμου, μετά τη μία το βράδυ.

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, επιβεβαίωσε ότι έχει καταλήξει σε συμφωνία με την ΕΡΤ, μέσω της παραπάνω επίσημης ενημέρωσης, με την οποία αρνείται τους ισχυρισμούς της NOVA πως δεν έχει παρέλθει το 10ήμερο της διορίας για αντιπρόταση από το συνδρομητικό κανάλι από τη στιγμή που πέρασε 12:00 τα μεσάνυχτα και μπήκαμε στην 4η Ιουλίου.

Στην επέτειο της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Αμερικής, ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να κοινοποιήσει στο ελληνικό κοινό, ότι τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ αποχαιρετά, του προσέφερε το «δώρο» που είχε ανάγκη και που… δικαιούνταν, για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην Κυβέρνηση.

Το ότι το «δώρο», θα κοστίσει μερικές δεκάδες εκατομμύρια στην τσέπη του Ελληνα φορολογούμενου, είναι κάτι που μικρή σημασία έχει για το Μαξίμου, τον Δρόσο και τους λοιπούς εμπνευστές της συγκεκριμένης απόφασης. Ολα αυτά δεν έχουν σημασία μπροστά στο «ευχαριστώ» στον Ιβάν. Που στήριξε με κάθε τρόπο, ένα σαθρό σύστημα.

Οπως αναφέρουν σε πανηγυρικό τόνο τα Μέσα Ενημέρωσης του Ιβάν Σαββίδη, λοιπόν, η συμφωνία του ΠΑΟΚ με την ΕΡΤ θα έχει 3ετή διάρκεια. Χωρίς, βεβαίως, να αναφέρονται στα νούμερα που έβαλε η ΕΡΤ του Τσίπρα, του Παππά, του Δρόσου και των λοιπών δυνάμεων στο τραπέζι του ΠΑΟΚ.

Ούτε η ΕΡΤ έκανε αναφορά στα νούμερα που θα δώσει στον ΠΑΟΚ, παρότι οφείλει να το πράξει, καθώς δεν είναι τσιφλίκι κανενός, αλλά μια κρατική υπηρεσία. Που πρέπει να δίνει εξηγήσεις για κάθε ευρώ που δίνει, πού το δίνει, με ποιο αντάλλαγμα και φυσικά τι κέρδος θα αποφέρει στην επιχείρηση μια τέτοια επένδυση.

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να καρπωθεί 27.000.000 € από τη συμφωνία με την ΕΡΤ σε βάθος 3ετίας. Πρόκειται για ένα ποσό σκανδαλώδες και πρωτοφανές στα χρονικά. Ενα ποσό που δεν έχει δοθεί ποτέ ούτε καν στα μεγάλα αθλητικά brands της χώρας, όπως Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ. Ενα ποσό παράλογο, που δίνεται εν μέσω κρίσης και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να επιστραφεί στα ταμεία της ΕΡΤ.

Είναι το απόλυτο ρέβκιεμ μιας σχέσης αγάπης, εξυπηρετήσεων και δούναι και λαβείν. Μόνο που το λαβείν, δεν αφορά το ελληνικό κράτος και τον Ελληνα πολίτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ