Και οι μεταγραφές της Ξάνθης στο Μακεδονία Παλλάς γίνονται

Και οι μεταγραφές της Ξάνθης στο Μακεδονία Παλλάς γίνονται

Οικογενειακό το κλίμα στην Σούπερ Λιγκ. Και στα λεφτά της ΕΡΤ. Και στα… άλλα

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα έχουμε δει όλα. Ειδικά τώρα τελευταία αυτό που συμβαίνει με την ΕΡΤ, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, όμως δεν γίνεται να μένεις μόνο εκεί. Οι «βόμβες» του πρώην πρόεδρου του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώργου Γεωργίου, ότι ο ΠΑΟΚ έχει αγοράσει τον Παναιτωλικό και τη Ξάνθη έχουν μείνει χαραγμένες στη μνήμη όμως η υπόθεση φαίνεται να πηγαίνει παραπέρα.

Είναι καμιά φορά κάτι συμπτώσεις που… ρίχνουν λάδι στη φωτιά. Προ ημερών για παράδειγμα ανάρτησε στο facebook μια φωτογραφία, ένας ατζέντης της εταιρίας Elenko Sports. Εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου Λούκας Πολέτο που υπέγραψε πριν από μερικές εβδομάδες στην Ξάνθη. Στην φωτογραφία ήταν μαζί ο ατζέντης και ο ποδοσφαιριστής.

Το όλα θέμα ήταν το φόντο πίσω από τη συγκεκριμένη φωτογραφία. Ποιο ήταν αυτό; Το λόμπι του ξενοδοχείου «Μακεδονία Παλλάς» ιδιοκτησίας του Ιβάν Σαββίδη. Το ξενοδοχείο που ανήκει στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που έχει απειλήσει με μήνυση τον δημοσιογράφο Γιώργο Γεωργίου για εκείνη την περίφημη δήλωση του που αναφέραμε παραπάνω. Δήλωση την οποία και προφανώς δεν οικειοποιούμαστε. Ωστόσο οι συμπτώσεις δεν παύουν να είναι συμπτώσεις. Ή μήπως όχι.

Σύμπτωση ίσως για παράδειγμα να μην είναι το γεγονός ότι η Ξάνθη έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της στην ΕΡΤ. Όπως και ο Παναιτωλικός και όπως και άλλοι. Πιθανότατα στην ΕΡΤ να είναι και ο ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν με μυθικό συμβόλαιο που δεν έχουν υπογράψει άλλοι κι άλλοι. Εξάλλου στην Ελλάδα είμαστε. Το κλίμα στη Σούπερ Λιγκ είναι κάτι παραπάνω από οικογενειακό έτσι κι αλλιώς.

Μετά τα τηλεοπτικά και τα λεφτά που εισπράττουν οι ομάδες έχει γίνει τόσο οικείο και το να κλείνει τις μεταγραφές της η Ξάνθη στο Μακεδονία Παλλάς. Πιθανόν ο Γεωργίου να έχει δίκιο, ίσως και όχι. Τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα πάντως και δεν έχουν να κάνουν με απλές συμπτώσεις. Και ο νοών νοείτω. Το παρασκήνιο είναι ασπρόμαυρο και φαίνεται από όλα από τα τηλεοπτικά, από τις… συνεργασίες, από τους δανεισμούς. Πλέον και από τα… μέρη που κλείνονται οι συμφωνίες και οι μεταγραφές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ