Το… σκάουτινγκ του Σπανού!

Το… σκάουτινγκ του Σπανού!

Οι ακαδημίες είναι όλα τα λεφτά στην κυριολεξία στον Ατρόμητο, κάτι που επαληθεύτηκε και αυτό το καλοκαίρι με την πώληση των Κατράνη και Λημνιού. Το όλο θέμα το έχουν πάρει πάρα πολύ σοβαρά που ακόμα και ο ίδιος ο Γιώργος Σπανός έχει μπει στο… τρυπάκι. Ο πρόεδρος του Ατρομήτου, ο οποίος είναι λάτρη του ποδοσφαίρου, […]

Οι ακαδημίες είναι όλα τα λεφτά στην κυριολεξία στον Ατρόμητο, κάτι που επαληθεύτηκε και αυτό το καλοκαίρι με την πώληση των Κατράνη και Λημνιού. Το όλο θέμα το έχουν πάρει πάρα πολύ σοβαρά που ακόμα και ο ίδιος ο Γιώργος Σπανός έχει μπει στο… τρυπάκι. Ο πρόεδρος του Ατρομήτου, ο οποίος είναι λάτρη του ποδοσφαίρου, παραβρέθηκε χθες το πρωί στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη για να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι του πρωταθλήματος κ20 μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ που έληξε ισόπαλο με 1-1.

Βλέπετε έπειτα από την εκτός έδρας νίκη του ο Ατρόμητος επί της ΑΕΚ το Σάββατο είχε βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας και το συγκεκριμένο ματς είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τους κυανόλευκους. Μετά την ισοπαλία εκεί και την εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού στην Λαμία, στην κορυφή συγκατοικούν Ατρόμητος, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός με τις δυο τελευταίες ομάδες να έχουν ένα ματς λιγότερο.

Ο Σπανός συνοδευόταν στο Ρέντη από τον προπονητή της Κ20 του Ατρομήτου, Μουράτ Σεροπιάν και τον τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών Απόστολο Αποστόλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ