Ποιος τα μάλωσε τα παιδιά;

Ποιος τα μάλωσε τα παιδιά;

Ο Μέλο πάντως αποκλείεται. Εκείνος έχει άλλοθι. Αφήστε που μπορεί να μην ξέρει αν ανακοινώθηκαν οι πίνακες διαιτησίας.

Μα το χέρι του Βιεϊρίνια στη Λαμία, με συγκίνησαν τα μπαγάσικα με τα νεροπίστολα. Και με την συγκλονιστική τους αποκάλυψη για τους πίνακες διαιτησίας της Super League. Κυρίως όμως με εκείνη την τίμια στάση τους, που αποτελεί σήμα κατατεθέν. Γιατί όλα και όλα, όταν ακούς ρεπορτάζ, αλήθεια και τιμιότητα το μυαλό σου αποκλείεται να πάει αλλού.

Απευθείας στον Λαλάκη και τον εργοδότη του.

Έτσι είναι ρε παιδιά και σε όποιον αρέσει. Τι να κάνουν οι άνθρωποι; Έκαστος στο είδος τους. Ρεπόρτερ είναι. Γεννημένοι ρεπόρτερ. Επαγγελματίες ρεπόρτερ. Με ένστικτο, με «άκρες», με τις πληροφορίες να τους έρχονται διαδοχικά.

Δύσκολη δουλειά, αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει.

Και για να τα ξέρετε όλα. Ακόμη και καμιά φορά που εδώ to10.gr σπάει ο διάολος το ποδάρι του και αποκαλύπτει πχ κανά θεματάκι, μας αφήνουν γιατί είναι μεγαλόψυχοι. Ειδικά στον ΠΑΟΚ που δεν πετυχαίνουν τη θάλασσα ούτε με… βότσαλο από το μισό μέτρο (έλα Λαλάκη πες αλήθεια τώρα, θες να μετρήσουμε… γκάφες να γελάσει το πανελλήνιο;). Μην πέσετε στην παγίδα ότι δεν κόβουν ούτε με βαλέ στην ξερή!

Τα ξέρουν απλά δεν τα λένε. Γιατί δεν είναι μαρτυριάρηδες.

Έτσι ήξεραν και τη λίστα του Μέλο Περέιρα. Και μάλιστα την τελευταία, εκείνη με τις διορθώσεις στα ρωσικά, την ήξεραν και πριν από τον Πορτογάλο. Πιθανότατα -τώρα που το σκέφτομαι- να μάθαμε και οι υπόλοιποι πριν από τον Περέιρα την τελική λίστα. Πιθανότατα να μην την έχει μάθει ακόμη την ανακοίνωση της.

Σιγά μη χάσει τέτοια εποχή τα μπάνια του ο Μέλο –με τις υπερεξουσίες- για να ασχοληθεί με τέτοιες λεπτομέρειες.

Άλλωστε τα έχει τακτοποιήσει αυτά καιρό τώρα. Εκείνοι τα στέλνουν, εκείνος τα εγκρίνει. Καθαρές δουλειές. Και είναι όλοι τόσο ικανοποιημένοι που η σύμβαση του Μέλο ανανεώθηκε απευθείας από τον «δικό μας» Γραμμένο. Του Περέιρα που θα… έφευγε πριν από τον τελικό του κυπέλλου, όπως μας ενημέρωσαν οι «ρεπόρτερ».

Αλήθεια, θυμάστε εκείνη την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ που ο Μακεδόνας πρόεδρος απλά ενημέρωσε τους άλλους ότι ο Περέιρα συνεχίζει; Θυμάστε πριν από αυτή την Ε.Ε έναν τελικό κυπέλλου που ο πρώτος βοηθός διακτινίστηκε στο βανάκι του VAR και μέσα από αυτό ξεφύτρωσε ένας άλλος κυριούλης που πήρε τη σημαία, κάτω από τη μύτη του Τίγρη; Ε, προσθέστε και το σημερινό για να το έχετε και αυτό στο άλμπουμ με τις… αναμνήσεις, από την πιο βρώμικη περίοδο στην ιστορία του ποδοσφαίρου μας.

Από την εποχή που έκανε μέχρι και τους… μυρωδιάδες που γελούσαμε μαζί τους στις εφημερίδες, και γελάμε μαζί τους και στο διαδίκτυο, να παριστάνουν τους ρεπόρτερ.

Γιατί τέτοιο απολογητικό ύφος όμως, βρε παιδιά; Σας μάλωσε κανείς; Κάνατε κάτι κακό; Βιαστήκατε λίγο και τους έπιασαν με τη γίδα στην πλάτη. Δεν έγινε και τίποτα. Σάμπως η πρώτη φορά ήταν;

Γιατί νιώθετε ξαφνικά την ανάγκη να μας πείτε τα μυστικά της δουλειάς σας; Ότι 29 άνθρωποι έλαβαν το περίφημο mail στις 12:33 κλπ. Και το Skip, 29 κατασκευαστές πλυντηρίων το συνιστούσαν. Δεν το έκαναν ποτέ θέμα οι άνθρωποι. Διαφήμιση το έκαναν.

Μήπως δεν το εξηγήσατε καλά, και τα ακούσατε τσάμπα; Εσείς τόσο μπορείτε, τόσο κάνετε. Έπρεπε να το έχουν καταλάβει.

Ποιος λοιπόν σας μάλωσε;

Ο Μέλο αποκλείεται. Ο Giorgi επίσης και εδώ αξίζει μια ειδική αναφορά: Θα μπορούσε να είχε κάνει την ανάρτηση στο Instagram, αλλά δεν… Να τα βλέπετε εσείς που πίσω από την πλάτη του, σέρνετε τα «εξ αμάξης» στο παλικάρι.

Ο Μάκης; Μα αυτό το παιδί είναι διαμάντι. Αποκλείεται.

Ποιος σας μάλωσε λοιπόν, βρε και τρέχετε να απολογηθείτε;

Και αν τέλος πάντων σας είπε μια κουβέντα παραπάνω, στα ρωσικά την είπε. Μήπως δεν το πιάσατε στη μετάφραση. Και αν ήταν όντως έξαλλος; Ψυχραιμία Λαλάκη. Σκέψου και τον Λάκη (τον Λαζόπουλο ντε) που ακόμη περιμένει τα λεφτά του…

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ