Πατώντας σε δυο… βάρκες (=ενώσεις)

Πατώντας σε δυο… βάρκες (=ενώσεις)

Μπορεί ο Κουντουρέλης να είναι της ΕΠΣ Αθηνών, όμως στηρίζεται και από την ΕΠΣ Λέσβου.

Γιώργος Κουντουρέλης με το όνομα! Είναι σπάνιο ένας βοηθός να εξελιχτεί σε αρνητικό πρωταγωνιστή της διαιτησίας ενός αγώνα, ενώ ξεκαθαρίζουμε ότι η κριτική έχει σχέση με την απόδοσή του στον αγώνα Πλατανιάς-ΠΑΟΚ 0-1. Εκεί, όπου ο Κουντουρέλης έκρινε διαφορετικά δυο φάσεις, αρχικά δεν μέτρησε γκολ των γηπεδούχων, όμως μετά κατακύρωσε γκολ του ΠΑΟΚ σε φάση-καρμπόν!

Αν τον ρωτήσει κάποιος σε ποια ένωση ανήκει μπορεί να κάνει λάθος και αντί για ΕΠΣ Αθηνών να απαντήσει ΕΠΣ Λέσβου, από όπου κατάγεται, αφού έχει πολύ καλές σχέσεις με τον πρόεδρό της Σταύρο Ψαρόπουλο. Σύμφωνα με έναν αστικό μύθο της αθηναϊκής διαιτησίας αυτός ήταν που φέρεται να πίεσε για να ανέβει, ο γεννηθείς στις 2/1/81 βοηθός, την σεζόν 2015-16 στην Super League, όπου έπαιξε επτά παιχνίδια, τιμωρήθηκε στα τρία, με αποτέλεσμα την περίοδο 2016-17 να υποβιβαστεί στην Football League.

Αυτός ο υποβιβασμός, πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είχε σαν αποτέλεσμα να γκρινιάξουν και δυο πρόεδροι ενώσεων! Και ο Δημητρίου της Αθήνας, και ο Ψαρόπουλος της Λέσβου, έκπληξη για τον πρώτο, αναμενόμενο για τον τελευταίο. Κοινό χαρακτηριστικό και των δυο είναι ότι πρώτα ήταν με τον Γκιρτζίκη, μετά πήγαν με τον Γραμμένο, πάντα για το καλό της… εξυγίανσης. Δεν πρέπει να παραλείψουμε ότι εκλέχθηκαν στο ΔΣ της ΕΠΟ. με τη διαφορά ότι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου έχει διανύσει όλες τις διαδρομές ως παλιός παράγοντας. Πρώτα με τον Θωμά, ήταν φυσιολογικό να έχει και καλές σχέσεις με τον Μελισσανίδη, ενώ στην ΕΠΣ Λέσβου επανεξελέγη με τη στήριξη του ΠΑΟΚ.

Μετά από αυτή την παρένθεση, δεν πρέπει να θεωρείται έκπληξη η επιστροφή του Κουντουρέλη στον πίνακα των βοηθών της Superleague. Ο αστυνομικός στο επάγγελμα, έχει φίλους που τον πιστεύουν και τον στηρίζουν (πάντα με την καλή έννοια), όπως φυσικά και η ΚΕΔ από την οποία δεν πρέπει να έχει παράπονο, με τους έξι μέχρι τώρα ορισμούς, δεδομένου ότι βρίσκεται μεταξύ των πρώτων.

Τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2016 η ΚΕΔ είχε προγραμματίσει σεμινάριο στο ΚΥΒΕ Περιστερίου για τους ρέφερι των Ενώσεων του Λεκανοπεδίου (Αθηνών, Πειραιά, Ανατολικής και Δυτικής Αττικής). Εκεί έκαναν «ντου» οπαδοί, που σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ήταν του Παναθηναϊκού, ο Κουντουρέλης τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να διαφύγει, καθώς υπέστη ρωγμώδες κάταγμα στον καρπό του δεξιού του χεριού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ