Μπαίνει τέλος στα σκάνδαλα!

Μπαίνει τέλος στα σκάνδαλα!

Η Κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη να συνεχίσει τα «όργια» του ΣΥΡΙΖΑ με την ΕΡΤ και τα εξωπραγματικά ποσά που μοίραζε. Τι θα γίνει με τις ομάδες που είχαν συμβόλαιο με την δημόσια τηλεόραση.

Η απόφαση της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να υπερχρεώσει την ΕΡΤ πληρώνοντας το περσινό καλοκαίρι απίστευτα ποσά, εξωπραγματικά για την ελεύθερη αγορά, για να πάρει τα τηλεοπτικά δικαιώματα 7 ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ είχε ξεκάθαρο στόχο.

Να προσπαθήσει μέσω του ποδοσφαίρου να κερδίσει την εύνοια. Χρησιμοποιώντας χρήματα του ελληνικού λαού. Βασιλειάδης, Παππάς αλλά βεβαίως πάνω από όλα ο Αλέξης Τσίπρας επιχείρησαν μέσω του ποδοσφαίρου και της… ΣΥΡΙΖΕΡΤ να ελέγξουν την κατάσταση.

Τα ποσά που πλήρωσε πέρσι η ΕΡΤ για να τους εντός έδρας των Παναθηναϊκού, Άρη, Ξάνθη, Ατρόμητο, Παναιτωλικού, Λαμία, και Απόλλων δεν… υπήρχαν στην ελεύθερη αγορά.

Το ακόμη μεγαλύτερο σκάνδαλο που επιχειρήθηκε να στηθεί από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ «ανετράπη» από τις Ευρωεκλογές.

Η συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ έφερε άμεσα Βουλευτικές εκλογές και παρά το προεκλογικό σόου του Τσίπρα και των υπουργών του παραμονές των εκλογών με την ανακοίνωση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, αλλά και του ΟΦΗ, με συμφωνίες (και ευτυχώς όχι συμβόλαια) που θα χρέωναν πάνω από 100 εκατ. ευρώ την δημόσια τηλεόραση, το σκάνδαλο απετράπη.

Η νέα Κυβέρνηση δεν θα μπορούσε άλλωστε να βάλει την υπογραφή της σε όσα απίστευτα προκλητικά προσπάθησε να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ «πριμοδοτώντας» τους «συμμάχους» της με ποσά που δεν τα χωράει ο νους!

Όλα λοιπόν δείχνουν πως η ΕΡΤ δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ αλλά και για αυτά της Σούπερ Λιγκ 2 και Φούτμπολ Λιγκ. Μπορεί να προσφέρει κάποια χρήματα, σε καμία περίπτωση όμως τα υπέρογκα ποσά που έπαιζαν επί ΣΥΡΙΖΑ.

Το τι θα γίνει με τις ΠΑΕ που είχαν τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα στην ΕΡΤ την περσινή σεζόν θα το δούμε στην πορεία. Το πιθανότερο σενάριο είναι να βγουν στην ελεύθερη αγορά. Ήδη ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για την οριστική συμφωνία με την NOVA. Το συνδρομητικό κανάλι που δεν θα έλεγε όχι σε μια συνολική συμφωνία ή σε μια συμφωνία με τις περισσότερες ομάδες της Σούπερ Λιγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ