Φουλ του άσου με… λίγο από ΑΕΚ

Φουλ του άσου με… λίγο από ΑΕΚ

Βραδιά προκριματικών Champions League η σημερινή, όμως το μενού περιλαμβάνει και το μεγάλο φιλικό της ΑΕΚ με την Μπασακσεχίρ

Μπορεί εχθές να έγιναν τα περισσότερα ματς για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League, όμως το μενού περιλαμβάνει και σήμερα αρκετά και ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Πέρα από τις ρεβάνς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης το κουπόνι έχει μερικά σπουδαία φιλικά όπως αυτό της ΑΕΚ με την Μπασακσεχίρ στο ΟΑΚΑ και μια αναμέτρηση για τα προκριματικά του Europa με άμεσο ενδιαφέρον και για τον Άρη. Ο λόγος για το Τσουκαρίτσκι – Μόλντε το οποίο όμως θα αποφύγουμε, αν και θα έχει γκολ.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή, με την Ένωση να την αφήσουμε προς το τέλος. Υπάρχουν τέσσερις από τις πέντε ρεβάνς για το Champions League που παραμένουν ανοιχτές και υπάρχει και εκείνο το ματς της Ελσίνκι με τον Ερυθρό Αστέρα που οι Σέρβοι έχουν σχεδόν «κλειδώσει» την πρόκριση.

Τα υπόλοιπα ματς έχουν ενδιαφέρον, έχουν όμως και φαβορί, με το ΑΙΚ – Μάριμπορ να πηγαίνει προς τον άσο, όπως και το Ρόζενμποργκ – Μπάτε Μπόρισοφ. Δύο αποδόσεις που αγγίζουν το 1.70 και το 1.90 αντίστοιχα και αξίζει η έδρα, ενώ προς τον άσο «γέρνει» και το ματς της Καραμπάγκ με την Ντάνταλκ, αφού οι Αζέροι έχουν καλύτερη ομάδα και είναι και πιο έτοιμοι. Στο 1,50 ο άσος εδώ, αξίζει και για live betting.

Όσον αφορά την αναμέτρηση της Κοπεγχάγης με την ΤΝΣ, οι Δανοί έχουν το πάνω χέρι και θα περάσουν εύκολα ή δύσκολ. Ο άσος στο 1.10 δεν αξίζει όμως αξίζει το άσος και όβερ ή ο άσος από ημίχρονο.

Τέλος όσον αφορά το ματς της ΑΕΚ με την Μπασακσεχίρ, θα δούμε ένα δυνατό ματς, με τις δύο ομάδες να έχουν λίγες διαφορές. Οι Τούρκοι δεν θα ανοίξουν τα χαρτιά τους λόγω και Ολυμπιακού, με το ματς να αναμένεται κλειστό. Ωστόσο ο άσος είναι ελκυστικός και το 2.50 για κάποιον που ασχολείται με φιλικά αξίζει. Εμείς κοιτάμε επίσημα περισσότερο, για αυτό και συνιστούμε τέσσερις άσους (ο ένας από ημίχρονο) στο σημερινό κουπόνι από το Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ