Η UEFA έκανε delete στην ΕΠΟ του Γραμμένου

Η UEFA έκανε delete στην ΕΠΟ του Γραμμένου

Η συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη με τον πρόεδρο της UEFA. Αλεξάντερ Τσέφεριν χωρίς την παρουσία εκπροσώπου της ΕΠΟ, φανερώνει το βαρύ κλίμα που υπάρχει από πλευράς ευρωπαϊκής ομοσπονδίας για την διοίκηση Γραμμένου

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει υποστεί πολλά την περίοδο της… εξυγίανσης και δυστυχώς η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Και τι δεν έχουν δει τα μάτια μας, με την διοίκηση της ΕΠΟ να έχει την αποκλειστική ευθύνη για την κατάντια στην οποία έχει φτάσει το ποδόσφαιρο μας.

Γιατί περί κατάντιας πρόκειται, ειδικά αν απαριθμήσει κάποιος τα όσα έχουν γίνει και τα οποία προκάλεσαν την φίλαθλη κοινή γνώμη.

Από πού να ξεκινήσει και που να τελειώσει κάποιος για να περιγράψει τα… καμώματα της εξυγίανσης. Η «λίστα» δεν θα έχει τελειωμό.

Κι εδώ βεβαίως θα πρέπει να σταθεί κάποιος και στην έλλειψη εμπιστοσύνης από την UEFA προς την διοίκηση της ΕΠΟ.

Οι ιθύνοντες της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας βλέπουν τι γίνεται και καταγράφουν. Έχουν φυσικά και αυτοί διαπιστώσει πως έχουν μαζευτεί πολλά «παρατράγουδα» και δεν υπάρχει η παραμικρή εμπιστοσύνη στην ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου.

Δείτε για παράδειγμα την συνάντηση που είχε προ ημερών ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Αλεξάντερ Τσέφεριν με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Και θα πρέπει λοιπόν εδώ να  σημειωθεί πως ο Αυγενάκης είναι ο πρώτος υπουργός που είχε επίσημη συνάντηση με την UEFA χωρίς να δώσει το παρών εκπρόσωπος της ΕΠΟ.

Αυτό αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει καμιά εμπιστοσύνη από την πλευρά της UEFA προς την ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου κι αυτό για έναν πολύ απλό λόγο.

Οι ιθύνοντες της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας έχουν χάσει πάσα ιδέα με αυτά που βλέπουν να γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο την περίοδο της… εξυγίανσης που δεν θέλουν πλέον την παραμικρή σχέση με την ΕΠΟ.

Στην UEFA έχουν καταλάβει πολύ καλά τι γίνεται στην Ελλάδα και ότι με τις συνθήκες που επικρατούν δεν μπορεί να υπάρξει ούτε συνεννόηση και φυσικά ούτε καλύτερο μέλλον για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Γι’ αυτό κι έχουν διακόψει κάθε επαφή με τους ιθύνοντες της ΕΠΟ, καθώς έχουν διαπιστώσει πως δεν μπορούν να βγάλουν άκρη με τους ιθύνοντες της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ