Με το δεξί η Σάκκαρη, πολλά γκολ στο Μεάτσα

Με το δεξί η Σάκκαρη, πολλά γκολ στο Μεάτσα

Φτωχό το ποδοσφαιρικό κουπόνι απόψε, όμως ξεκινάει το US Open, με τη δική μας Μαρία Σάκκαρη να θέλει να μπει ιδανικά στο τελευταίο γκραν σλαμ της σεζόν.

Η Δευτέρα είθισται να είναι μια μέρα χωρίς πολλά πολλά στοιχηματικά, όμως η αλήθεια είναι πως η αποψινή έχει μερικά «τυράκια».

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Στο ποδοσφαιρικό κουπόνι υπάρχει λειψανδρία με το μόνο ενδιαφέρον ματς να είναι εκείνο ανάμεσα σε Ίντερ και Λέτσε στο Τζουσέπε Μεάτσα που κλείνει και την πρώτη αγωνιστική της Serie A.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε θέλει τη νίκη και γιατί όχι και με θέαμα κόντρα στη νεοφώτιστη ομάδα του Παναγιώτη Ταχτσίδη. Οι νερατζούρι θα κερδίσουν στην πρεμιέρα τους, όμως εμείς θα πάμε με τα γκολ, αφού το 1.25 του άσου δεν πείθει κανέναν.

Το 1.57 του over είναι θετικό για στοιχηματισμό, όμως το ρισκαδόρικο 2.50 του over 3,5 είναι αυτό που μας κλείνει το μάτι. Δύσκολο να βγει σε ματς της Ίντερ του Κόντε όμως θα το προτιμήσουμε. Από ποδόσφαιρο αυτό έχει απόψε και μεταπηδάμε στο τένις και στην Αμερική.

Πρεμιέρα στο US Open, στο τελευταίο γκραν σλαμ της σεζόν, πρεμιέρα στη διοργάνωση και για τη δικιά μας, Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θέλει τη νίκη για να συνεχίσει στο τουρνουά και να έχει βάσιμες ελπίδες για διάκριση.

Είναι το φαβορί και θα το προτιμήσουμε σε απόδοση 1.50 για πολλούς λόγους και αν το συνδυάσουμε με το over 3.5 της Ίντερ βγάζουμε μια απόδοση – λουκούμι στο 3.75 περίπου. Αυτά για Δευτέρα και πολλά είναι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ