Ο Μπρούνο Γκασπάρ έφτιαξε κι άλλη σχέση…

Ο Μπρούνο Γκασπάρ έφτιαξε κι άλλη σχέση…

Δεν ήταν μόνο οι σχέσεις Ολυμπιακού - Σπόρτινγκ που βελτιώθηκαν. Η ομαλοποιηση με τον Γκονσάλβες και το πρόσωπο-κλειδί από την Κύπρο.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Μπρούνο Γκασπάρ στο 90′ των μεταγραφών. Έναν ποδοσφαιριστή που ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε παρά πολύ εδώ και έναν χρόνο. Έναν παίκτη που ξέρει καλά και ο οποίος θα δώσει βάθος σε μια θέση στην οποία πέρυσι οι Ερυθρόλευκοι αντιμετώπισαν προβλήματα και με τον Ελαμπντελαουΐ και με τον Τοροσίδη.

Επιπλέον, η μεταγραφή του Γκασπάρ επιβεβαίωσε ότι Ολυμπιακός και Σπόρτινγκ Λισαβόνας τα βρήκαν και στην υπόθεση Ποντένσε. Ανοίγοντας μια νέα σελίδα στις σχέσεις μεταξύ των δύο συλλόγων. Και βάζοντας τέλος στη διαμάχη τους, αλλά και στη διαμάχη του παίκτη με τα Λιοντάρια.

Πέραν αυτού, όμως, η μεταγραφή του Γκασπάρ έλιωσε τον πάγο και σε μια σχέση που παλαιότερα ήταν πολύ στενή. Ο λόγος για τη σχέση του Ολυμπιακού μεν την εταιρεία μάνατζερ «ProEleven». Του γνωστού Πορτογάλου ατζέντη Κάρλος Γκονσάλβες, που στο παρελθόν είχε φέρει στον Πειραιά Μάρκο Σίλβα, Πάουλο Μπέντο, Φελίπε Πάρντο κλπ.


Οι σχέσεις είχαν ψυχρανθεί μετά και τις δύσκολες αποδεσμεύσεις τον Αντρέ Μαρτίνς και Πάρντο, ωστόσο οι επαφές για τον Γκασπάρ άλλαξαν τς δεδομένα. Με έναν Κύπριο ατζέντη, να έχει σημαντικό ρόλο στο να υπάρξει νέα προσέγγιση, αλλά και να ομαλοποιηθούν οι σχέσεις. Ο λόγος για τον Δημήτρη Ζήνωνος, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ για τις υπογραφές με τον Γκασπάρ και μαζί με τον αδελφό του Κάρλος Γκονσάλβες, Βίτορ, έκαναν τις συζητήσεις για τον 26χρόνο δεξιό μπακ.

Ο Ζήνωνος έχει παρελθόν στον Ολυμπιακό, καθώς ήταν ο ατζέντης που είχε εμπλακεί ενεργά στην πρώτη μεταγραφή της εποχής Μαρινάκη στον Πειραιά, τη μεταγραφή του Φρανσουά Μοντέστο, το καλοκαίρι του 2010. Και έκτοτε έχει εμπλακεί σε δεκάδες ακόμη μεταγραφές και πωλήσεις στους Πειραιώτες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Welcome to Olympiakos Piraios @bgaspar76 #buzzerbeater #transfer #football #agent #lovewhatyoudo #lifemomments #olympiakos #athens #greece #portugal #photooftheday #backtoback @olympiacosfc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demetris Zenonos (@demetriszenonos) στις

Όπως και να έχει, το γεγονός ότι οι σχέσεις του Ολυμπιακού με τον Γκονσάλβες βελτιώθηκαν, ίσως φέρει και νέες μεταγραφικές υποθέσεις στο προσκήνιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ