Όλα τα λεφτά στην Ελλάδα και στα… γκολ

Όλα τα λεφτά στην Ελλάδα και στα… γκολ

Βραδιά προκριματικών Euro 2020, αλλά και Εθνικής η σημερινή, με τα αποψινά ματς να μυρίζουν... γκολ και την Ελλάδα να ψάχνει διπλό... ελπίδας.

Τα πρωταθλήματα κάνουν break λόγω εθνικών ομάδων κι όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στα προκριματικά του Euro 2020. Απόψε ρίχνεται στη «μάχη» και η Εθνική μας ομάδα η οποία αντιμετωπίζει τη Φινλανδία εκτός έδρας και θέλει νίκη για να ρεφάρει την ήττα από την Αρμενία, αλλά και για να μπει ξανά στη διεκδίκηση της δεύτερης πρόκρισης και της πρόκρισης στα τελικά.

Το κλίμα μοιάζει επιτέλους καλό στην Εθνική, η αλλαγή προπονητή πιθανόν να βοηθήσει στο ψυχολογικό κομμάτι και στοιχηματικά αναμφίβολα είναι ελκυστική η απόδοση στο 4.00. Η άποψη όλων είναι ότι δύσκολα θα περάσει η Ελλάδα από το Τάμπερε όμως αν τα καταφέρει; Εμείς θα το προτιμήσουμε σε απόδοση 4.00.

Από εκεί και πέρα η λογική πάει με τα γκολ στα παιχνίδια εθνικών ομάδων για να υπάρχει και κάλυψη, αφού κακά τα ψέματα υπάρχουν πολλά και ξεκάθαρα φαβορί. Σήμερα λοιπόν έχει τρία over 2.5 που δύσκολα θα «σπάσουν».

Ένα είναι αυτό των Νησιών Φερόε με τη Σουηδία, όπου και οι δύο ομάδες έχουν κενά στην άμυνα και που επιθετικά έχουν παίκτες που μπορούν να σκοράρουν, ενώ ελκυστικά είναι και τα ματς της Ιρλανδίας με την Ελβετία, αλλά και της Αρμενίας με την Ιταλία. Όλα τα ματς κυμαίνονται σε απόδοση από 1.60-1.80 περίπου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ