Η ευκαιρία της Κύπρου

Η ευκαιρία της Κύπρου

Προκριματικά Euro έχει κι απόψε με την Κύπρο να ρίχνεται στη «μάχη», να θέλει πάση θυσία νίκη και να την παίρνει...

Η χθεσινή βραδιά δεν εκτυλίχθηκε όπως θα περιμέναμε και ο λόγος είναι ότι ποντάραμε σε κουτσό άλογο. Η Εθνική μας ήθελε οπωσδήποτε νίκη με τη Φινλανδία στο Τάμπερε για να μείνει ζωντανή στο κόλπο της πρόκρισης και τα «θαλάσσωσε».

Ηττήθηκε, μας έστειλε στον… κουβά αλλά αυτό είναι το λιγότερο, αφού η εικόνα της είναι απελπιστική. Νέα μέρα ξημερώνει και νέο ποντάρισμα με τα προκριματικά του Euro 2020 να συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και σήμερα.

Πρώτο ματς που έχει ενδιαφέρον είναι εκείνο της Κύπρου με το Καζακστάν. Οι Κύπριοι έχουν μείνει στους 3 βαθμούς από την πρεμιέρα των ομίλων κόντρα στο αδύναμο Σαν Μαρίνο και δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι θετικό απέναντι σε Βέλγιο, Ρωσία και Σκωτία. Όμως το Καζακστάν αν και είναι συμπαθητική ομάδα από τις μέτριες είναι κατώτερης δυναμικότητας και η Κύπρος πρέπει να επικρατήσει.

Η απόδοση του άσου ελκυστική στο 2.30 και η ευκαιρία της Κύπρου να… ρεφάρει με μια νίκη μεγάλη. Εντός έδρας με τον κόσμο της το ματσάκι πιστεύουμε εύκολα ή δύσκολα θα το πάρει. Και είπαμε με ελκυστική απόδοση.

Από εκεί και πέρα έχει πολύ δυνατά ματς που μυρίζουν αμφίσκορο και η λογική λέει ότι δύσκολα θα χαθούν. Γερμανία – Ολλανδία είναι το ένα με απόδοση στο 1.60 και Σλοβακία – Κροατία το άλλο με τις τέσσερις ομάδες να είναι πολύ δυνατές επιθετικά και να θέλουν και τρίποντο. 1.80 η απόδοση του αμφίσκορου στη Σλοβακία κι αξίζει κι αυτή για να κλείσει η τριάδα μας ιδανικά. Όλα πάντως εξαρτώνται από τον άσο στην Κύπρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ