Άλλοι οργανωμένοι πήγαν στο Κορωπί, άλλοι θα κάνουν αποχή

Άλλοι οργανωμένοι πήγαν στο Κορωπί, άλλοι θα κάνουν αποχή

Δεν είναι μόνο η ομάδα που δεν πηγαίνει καλά. Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλα προβλήματα και στην εξέδρα του. Προβλήματα που μοιάζουν άλυτα έως τώρα.

Δεν είναι καλά τα πράγματα στον Παναθηναϊκό σε κανένα επίπεδο. Από πού να το πιάσεις το θέμα και να μην έχει κάτι… στραβό; Από τη διοίκηση, που ο Αλαφούζος μία ασχολείται και μία δεν ασχολείται; Από τον προπονητή, ο οποίος μένει μέχρι να… φύγει; Από τον τεχνικό διευθυντή που με τις κινήσεις του όλο το καλοκαίρι φέρει ευθύνη για την κατάσταση στα αποδυτήρια;

Και μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και ο κόσμος. Το πιο δυναμικό κομμάτι του κόσμου του Παναθηναϊκού, η Θύρα 13, οι άνθρωποι που ήταν ενωμένοι μέχρι και πέρσι και έχουν δείξει στο παρελθόν πως μπορούν να καθορίσουν τις εξελίξεις (από τον κόσμο ξεκίνησε η αποχώρηση της οικογένειας Βαρδινογιάννη). Και εδώ, όμως, τα πράγματα πάνε απ’ το κακό στο χειρότερο.

Χωρισμένοι είναι οι οργανωμένοι. Δε μιλούν μεταξύ τους οι μεν με τους δε. Το είδαμε στο ματς με τον ΟΦΗ, που οι μισοί πήγαν στο απέναντι «πέταλο», φεύγοντας από τη θύρα 1, στην οποία ήταν όλοι μαζί μέχρι πέρσι. Και κανείς δε ρίχνει νερό στο κρασί του ώστε να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και να τα βρουν.

Χθες μπερδεύτηκε ο κόσμος με τις δύο κινήσεις μέσα σε διάστημα 3-4 ωρών από τη θύρα 13. Το πρωί περίπου 50 άτομα στο Κορωπί μίλησαν και «έκραξαν» τους παίκτες. Τους ζήτησαν να νικήσουν τον Ολυμπιακό και να αλλάξουν την εικόνα τους στο γήπεδο. Κανείς δεν τους είπε, όμως, πως θα λείψουν από το γήπεδο. Και λίγη ώρα μετά, ανακοίνωση από τη θύρα 13 για αποχή την Κυριακή από το γήπεδο.

Ναι αλλά ποια θύρα 13; Τη μεν ή τη δε; Για να τα λύνουμε τα θέματα. Το γήπεδο την Κυριακή θα έχει παλμό, αλλά μονάχα στο ένα «πέταλο». Εκείνοι που πήγαν χθες στο Κορωπί θα είναι κανονικά στο γήπεδο με σκοπό να στηρίξουν και όχι να… καταστρέψουν. Το άλλο κομμάτι της θύρας 13 θα κάνει αποχή απ’ το συγκεκριμένο παιχνίδι. Μόνο απ’ το συγκεκριμένο παιχνίδι, που είναι επικίνδυνο να ξεφύγει και κανένας και να μπουκάρει μέσα στο γήπεδο. Και δε θέλουν να τους κατηγορήσουν πως είναι εκείνοι που επιθυμούν τη διάλυση της ομάδας με δική τους υπαιτιότητα.

Μόνο σε ένα πράγμα συμφωνούν πλέον τα δύο κομμάτια που έχουν χωριστεί. Πως πρέπει να φύγει ο Αλαφούζος από τον Παναθηναϊκό. Σε όλα τα άλλα οι απόψεις τους είναι αυτό που λέμε «η μέρα με τη νύχτα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ