Τάσο βαζέλα βγάλε την φανέλα…

Τάσο βαζέλα βγάλε την φανέλα…

Πανέξυπνη η ενέργεια του ΟΠΑΠ με αφορμή το ντέρμπι των αιωνίων αλλά έπεσαν στη φάκα.

Ωραίο το σποτάκι του ΟΠΑΠ εν όψει του αυριανού ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Τέτοιες ενέργειες αναμφίβολα προάγουν το ποδόσφαιρο, μας δείχνουν την πραγματική αξία του αθλητισμού. Γιατί ο αθλητισμός είναι χαρά, γιατί και οι ίδιοι οι αθλητές μέσα στο γήπεδο είναι αντίπαλοι, έξω από αυτό δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν.

Με το σωστό νόημα το σποτάκι του ΟΠΑΠ, «χτύπημα» στο βία, μέσα από το ντέρμπι που έρχεται.

Πανέξυπνη ιδέα από τους ανθρώπους του ΟΠΑΠ που όμως έκαναν κακή επιλογή όσον αφορά τον «ερυθρόλευκο» της παρέας.

Από την μια πλευρά ήταν ο Καλιτζάκης που για χρόνια τίμησε την φανέλα του Παναθηναϊκού. Δυναμικός στόπερ έμεινε στην ιστορία του τριφυλλιού.

Από την άλλη ο Μητρόπουλος που όμως πλέον δεν είναι αυτός που ήταν παλιά για τον κόσμο του Ολυμπιακού. Δεν είναι ο αγαπημένος Ράμπο, καθώς ο ίδιος με τις πράξεις του επέλεξε να φύγει μακριά από την ερυθρόλευκη οικογένεια. Και δεν λέμε μόνο για την απόφαση του να φορέσει την πράσινη φανέλα στη δύση της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Και μετέπειτα ο Μητρόπουλος έχασε την επαφή του με τον κόσμο του Ολυμπιακού, που είναι σίγουρο πως υποδέχτηκε την πανέξυπνη ιδέα του ΟΠΑΠ με το σποτάκι ενόψει του ντέρμπι αλλά… τσίνισε με την ερυθρόλευκη επιλογή.

Και εδώ που τα λέμε τόσοι και τόσοι δόξασαν την ερυθρόλευκη φανέλα χρόνια τώρα. Δεκάδες δίδυμα αναδείχθηκαν από την αιώνια κόντρα Ολυμπιακού-Παναθηναικού.

Ο Τάσος Μητρόπουλος έχει απωλέσει εδώ και χρόνια το δικαίωμα να συγκαταλέγεται στους αγαπημένους του ερυθρόλευκου κόσμου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ