«Πιστόλια», μπράβοι, ΜΑΤ και ξύλο στον παράδεισο της Τούμπας

«Πιστόλια», μπράβοι, ΜΑΤ και ξύλο στον παράδεισο της Τούμπας

Τώρα ο Λευτέρης Αυγενάκης ξέρει. Είδε την εικόνα της απόλυτης παρακμής. Αν ενδιαφέρεται, υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Μάλιστα. Μια ωραία ατμόσφαιρα το ελληνικό ποδόσφαιρο την επομένη των πρώτων ντέρμπι της σεζόν. Μια ωραία ατμόσφαιρα που θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν την αντιλήφθηκε ο νέος Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Και βέβαια να δούμε πώς θα την «αξιοποιήσει» θέλοντας να επιβεβαιώσει τις προθέσεις του, στη μάχη κατά της βίας.

Γιατί μπορεί το PAOK TV και η… ανεξάρτητη παραγωγή του, να μην μας έκανε την τιμή να έχουμε όλοι το προνόμιο της «θέασης», αλλά αν μη τι άλλο και φωτογραφίες υπάρχουν και βίντεο από την υπέροχη Κυριακάτικη ατμόσφαιρα της Τούμπας.

Από την «εμπόλεμη ζώνη» ενός γηπέδου που συνεχίζει να απολαμβάνει ασυλία παρά τα όσα έχουν συμβεί την τελευταία διετία.

Τι και αν μπούκαρε με το πιστόλι ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης.

Τι και αν τραυματίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Το… άβατο συνεχίζεται.

Με αποδείξεις σαν τις χθεσινές.

Εκεί όπου καμιά εικοσαριά «πιστόλια» πρώτης γραμμής, με διαπιστεύσεις έκοβαν βόλτες παρέα με τον Γιώργο Σαββιδη και τον Μάκη Γκαγκάτση γύρω από τον πάγκο του Άρη. Δεν πρόκειται για μια υπόθεση. Πρόκειται για μια επίσημη καταγγελία της ίδιας της ΠΑΕ Άρης. Με bonus φωτογραφικό υλικό.

Εκεί όπου μετά το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων, υπήρξαν κροτίδες, αντικείμενα και βέβαια εισβολή οπαδών από τη Θύρα 4 που σταμάτησε με την παρέμβαση των ΜΑΤ.

Εκεί που ο διαιτητής Σιδηρόπουλος αλά… PAOK TV και αυτός, ούτε είδε, ούτε κατάλαβε, ούτε βεβαίως διέκοψε -ως όφειλε- το ματς όπως θα έκανε κάθε «ξένος» διαιτητής. Τυχαία διάλεξε τον Ροδίτη ο Περέιρα;

Ο αρχιδαιτητής Περέιρα που βεβαίως έφερε ξένους από το… πανέρι στο ΟΑΚΑ για το άλλο ντέρμπι. Για το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Διαιτητές που τους οποίους έκρινε προσωπικά ως «παρατηρητής»!

Επόπτης χωρίς σήμα UEFA, ο δεύτερος. Και εδώ με τις φωτογραφίες να λένε την αλήθεια.

Έλεγε την Πέμπτη στον Υφυπουργό, ο Πορτογάλος ότι δεν του βγαίνουν τα κουκιά για ξένους διαιτητές σε δύο ντέρμπι την ίδια μέρα. Γιατί τώρα με το VAR χρειάζονταν 6+6=12 ρέφερι. Κάπως έτσι έστειλε τον Σιδηρόπουλο στην Τούμπα. Και τους «6» στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ξέρει ο Υφυπουργός ότι στο ΟΑΚΑ οι «ξένοι» ήταν 3 και οι άλλοι 3 (του VAR) ήταν Έλληνες;

Ναι, πλέον θα πρέπει να το ξέρει έπειτα από τη μεγάλη αποκάλυψη του «10». Του μοναδικού Μέσου της χώρας που έχει αποδείξει ότι 2 χρόνια τώρα ξεμπροστιάζει την «Εξυγίανση». Τα «καλά παιδιά» που ήρθαν να φέρουν πίσω τις Κυριακές μας.

Τις Κυριακές με τα «πιστόλια» πίσω από τον πάγκο του Άρη, να φτιάχνουν κλίμα Τρομοκρατίας.

Τις Κυριακές με τον Σιδηρόπουλο να κάνει πως δεν είδε τις… στενές επαφές των οπαδών του ΠΑΟΚ και των ΜΑΤ.

Τις Κυριακές που ένα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός έγινε με επόπτη δίχως σήμα!

Και τις Δευτέρες που όταν ο Άρης μίλησε για όσα έγιναν στη Τούμπα βρέθηκε να αντιμετωπίζει την κατηγορία του «καταδότη» από την ανακοίνωση του νταμπλούχου.

Η εικόνα της απόλυτης παρακμής.

Αν ενδιαφέρεται ο Υφυπουργός; Είπαμε υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ