Αν δεν τους βάλει ούτε τώρα, τους δείχνει την έξοδο

Αν δεν τους βάλει ούτε τώρα, τους δείχνει την έξοδο

Ο Γιώργος Δώνης δε θα έχει τον Μακέντα για τον επόμενο μήνα και ο Περέα είναι ο νούμερο ένα υποψήφιος αντικαταστάτης του. Την ώρα που Βέργος και Καμπετσής παραμένουν εξαφανισμένοι και με την απορία γιατί τους κράτησαν.

Για τον Καμπετσή υπήρχε έντονο ενδιαφέρον από τον Πανιώνιο. Το διάστημα που οι Νεοσμυρνιώτες πήραν τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη, είχαν ζητήσει και τον νεαρό επιθετικό «πακέτο». Επίσης με τη μορφή δανεισμού. Το θέμα δεν προχώρησε, αφού ούτε ο Καμπετσής έβλεπε με καλό μάτι την μεταγραφή του, ούτε ο Παναθηναϊκός «καιγόταν» να τον παραχωρήσει.

Για τον Βέργο ενδιαφέρθηκε η Λαμία. Τον ζήτησε δανεικό, αλλά Δώνης και Νταμπίζας δεν είχαν επιλογές εκείνη την περίοδο. Δεν είχε αποκτηθεί ο Περέα, ο Βέργος πήγε καλά σε κάποια φιλικά, έβαλε και γκολ και όλα έδειχναν πως φέτος θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες από την περσινή σεζόν, στην οποία όσες πήρε δεν τις εκμεταλλεύτηκε.

Το πρωτάθλημα ξεκίνησε, ο Παναθηναϊκός έχει δώσει ήδη τέσσερις αγώνες και πλάι στις συμμετοχές των Βέργου και Καμπετσή υπάρχει ένα τεράστιο μηδενικό. Ούτε λεπτό συμμετοχής έως τώρα. Ο Βέργος μπήκε απλά στην 18αδα της πρεμιέρας με τη Λαμία. Ο Καμπετσής σε αυτή του αγώνα με τον ΟΦΗ.

Απέναντι σε Άρη και Ολυμπιακό βρίσκονταν και οι δύο εκτός αποστολής. Κι όποτε χρειάζεται να περάσει επιθετικό στο παιχνίδι ο Δώνης, η επιλογή του είναι ο Χουάν Χοσέ Περέα. Αυτός αναμένεται να είναι και ο αντί – Μακέντα στη Νέα Σμύρνη, αν δούμε τα ρεπορτάζ και τι αναφέρουν.

Ακόμα και τον Κολοβό επιστράτευσε ο Δώνης για δεύτερο επιθετικό, με τον τελευταίο πάντως να απογοητεύει. Να δείχνει με την εικόνα του πως δεν το ‘χει σ’ αυτή τη θέση. Στη Νέα Σμύρνη ίσως πάρουν τις απαντήσεις που ψάχνουν και οι δύο.

Με τον Μακέντα να είναι εκτός, αν δεν βρεθούν ούτε τώρα έστω στην αποστολή, θα ξεκινήσει και η αντίστροφη μέτρηση. Και θα αναζητήσουν από τώρα κιόλας σύλλογο για να πάρουν μεταγραφή τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ