Ξεσάλωσαν με Μητρόπουλο, μπας και πιάσει 5% η εκπομπή του Ιβάν

Ξεσάλωσαν με Μητρόπουλο, μπας και πιάσει 5% η εκπομπή του Ιβάν

Ο,τι μπορούν κάνουν οι υπάλληλοι του Σαββίδη για να ανεβάσουν την τηλεθέαση της αθλητικής εκπομπής του «OPEN», που δεν ξεπέρασε το 4,5% στο γενικό σύνολο.

Η παρουσία του Τάσου Μητρόπουλου στην κυριακάτικη αθλητική εκπομπή του «OPEN» ήταν μια απόφαση που κατακρίθηκε και σχολιάστηκε αρνητικά από το ερυθρόλευκο περιβάλλον. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι Βετεράνοι να πάρουν την απόφαση να τον διαγράψουν από τον σύνδεσμό τους. Μια κίνηση που έδωσε τροφή στα σχέδια της mediaκής ομάδας Σαββίδη, να τραβήξει από τα μαλλιά το θέμα Μητρόπουλου και να δημιουργήσει συνεχόμενα πρώτα θέματα στις ιστοσελίδες του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ.

Ο λόγος προφανής και ξεκάθαρος: Να γίνει ντόρος, να πάρει διαστάσεις το θέμα του Μητρόπουλου και να αποκτήσει (έστω κάποιο) ενδιαφέρον η εκπομπή της ερχόμενης Κυριακής, μπας και πάρει τα πάνω της από άποψη τηλεθέασης. Βλέπετε, τα νούμερα της πρώτης εκπομπής ήταν αποκαρδιωτικά και προκάλεσαν μεγάλο εκνευρισμό στους ιθύνοντες του καναλιού. Με τα σχόλια περί «επιτυχημένης πρεμιέρας, που συζητήθηκε πολύ στην ποδοσφαιρική κοινωνία», να μην γίνονται πιστευτά ούτε από τους ίδιους τους συντελεστές της εκπομπής.

Επειδή αυτοί που γράφουν για «επιτυχημένες πρεμιέρες» αποκρύπτουν τα νούμερα της… επιτυχίες, θα σας τα γράψουμε εμείς. Παρότι η εκκίνηση του «Total Football» είχε ποσοστά που ξεπερνούσαν και το 6%, αλλά για λίγο. Καθώς μετά ξεκίνησε η κατηφόρα, που έφτασε έως 3,9% σύμφωνα με το μηχανάκι της AGB. Μάλιστα στο μέσος όρος της εκπομπής δεν ξεπέρασε το 4,5% στο γενικό σύνολο. Και πασχίζει να φτάσει το «Ανίτα κοίτα», που έκανε 4,9%.

Η απόφαση του Σαβιδέικου mediοτεχνείου να ρίξει το βάρος στην υπόθεση Μητρόπουλου, τη μήνυση που έκανε η σύζυγός του, την κόντρα με τον Ολυμπιακό, τις απαντήσεις του στα social media και γενικώς να χτίσει ένα αφήγημα πάνω στο… τίποτα, δείχνει την αγωνία των ιθυνόντων του OPEN να βρουν κάτι, ένα πάτημα για να κάνουν ντόρο, μπας και πάρει τα πάνω της η κυριακάτικη εκπομπή του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη. Αλλά μετά τις παλινωδίες που είδαμε την προηγούμενη Κυριακή, η προσπάθεια ανύψωσης, οδεύει προς παταγώδη αποτυχία. Και το ψυχολογικό όριο του 4%, είναι προ των πυλών…

Για την ιστορία και για να καταλαβαίνουμε και τι γίνεται, ο Τάσος Μητρόπουλος θα είναι και στη δεύτερη εκπομπή στο πάνελ της εκπομπής του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη. Ανακοινώθηκε επίσημα από το κανάλι. Και όλα δείχνουν ότι αυτή η συνεργασία θα πάρει (εάν δεν έχει πάρει ήδη) επίσημη μορφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ