Τρεις λόγοι για να «Χ»αμογελάσετε…

Τρεις λόγοι για να «Χ»αμογελάσετε…

Ημέρα ντέρμπι η σημερινή, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, σε ένα παιχνίδι που οδεύει προς την ισοπαλία, όπως και όλες μας οι επιλογές...

Η χθεσινή μέρα εκτυλίχθηκε περίφημα, αφού η βασική μας τριάδα βγήκε εύκολα, με την Μπαρτσελόνα και τη Σίτι να μας κάνουν τη χάρη, ενώ και στη Μαδρίτη το ντέρμπι ξεκίνησε όπως άρχισε (0-0). Μόνο μελανό σημείο ο Ολυμπιακός που περιμέναμε να σκοράρει πολύ περισσότερο, όμως ουσιαστικά έχασε ένα ημίχρονο.

Δεν πειράζει προχωράμε, αφού το βασικό ποντάρισμα βγήκε και μπαίνουμε σε ρυθμούς ντέρμπι. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κοντράρονται σήμερα (19:30) στο ΟΑΚΑ σε ένα ιδιαίτερο ματς και για τους δύο. Πάγια τακτική του… Καμμένου να προτιμάει τα Χ στα ντέρμπι κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει και τώρα.

Η Ένωση μοιάζει να έχει ένα προβάδισμα έναντι του ΠΑΟΚ λόγω μομέντουμ, Κωστένογλου και κόσμου, όμως ο Δικέφαλος του βορρά είναι πολύ καλή ομάδα και συμπαγής. Αυτό μετράει στα ντέρμπι όπως φάνηκε και πέρσι και κυρίως παραμένει αήττητος για 39 ματς. Δυστυχώς η ευτυχώς στο Χ θα πάμε σε απόδοση κοντά στο 3.10, παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι δίνουν αβαντάζ στην ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα η ημέρα φαίνεται πως οδεύει προς ισοπαλίες όσον αφορά τις επιλογές μας. Στη Ξάνθη η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Βόλο με τους δυο να ισοβαθμούν στους 9 βαθμούς. Όποιος νικήσει θα ανέβει δεύτερος, όμως το παιχνίδι πηγαίνει επίσης για μια δίκαιη μοιρασιά. Η ακριτική ομάδα είναι το φαβορί στοιχηματικά, όμως ο Βόλος έχει αποδείξει ότι είναι σκληρή και δυσκολοκατάβλητη ομάδα. 3.20 προσφέρεται περίπου το Χ και σε τέτοια ματς είναι το ιδανικό ποντάρισμα.

Κλείνοντας, θα πάμε στην Ιταλία και στο Σαν Σίρο για την τρίτη επιλογή που ελπίζουμε να σας κάνει χαρούμενους. Μίλαν και Φιορεντίνα συγκρούονται με τους βιόλα να είναι σε καλύτερη κατάσταση τη δεδομένη χρονική στιγμή. Οι ροσονέρι «καίγονται» για νίκες αλλά… είναι δύσκολα τα πράγματα.

Η Φιορεντίνα δείχνει καλή φέτος και το παιχνίδι θα είναι κλειστό και ντέρμπι. Ασταθής ομάδα η Μίλαν, επικίνδυνη η Φιορεντίνα, με τα δεδομένα αυτά κλείνουμε στο ωραιότατο Χ σε απόδοση 3.20 περίπου και ολοκληρώνουμε μια τριάδα με πολύ υψηλή απόδοση που… παίζεται και σε σύστημα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ