Στοίχημα: Θα σταματήσει την κατηφόρα…

Στοίχημα: Θα σταματήσει την κατηφόρα…

Η Τότεναμ δοκιμάζεται εκτός έδρας με την Μπράιτον και αποτελεί την βασική επιλογή για σήμερα.

Την πήρε η κάτω βόλτα με την 7αρα από την Μπάγερν να σοκάρει! Η Τότεναμ βρίσκεται σε κρίση με το σημερινό ματς απέναντι στην Μπράιτον να αποτελεί κριτήριο για όλους, και για τον Ποκετίνο.

Δύσκολη αποστολή για τους Λονδρέζους που πάντως θεωρώ πως θα την βρουν, έστω και δύσκολα την άκρη. Το διπλό προσφέρεται σε απόδοση 1.83 και θα το πιστέψω. Από εκεί και πέρα έχω ξεχωρίσει το οβεράκι στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας ανάμεσα στην Ντιναμό Δρέσδης και το Ανόβερο με απόδοση στο 1.67.

Μου κάνει και το όβερ 2,5 στο Λίβερπουλ-Λέστερ από την στιγμή που το βρίσκουμε πάνω από 1.60-1.65, όπως και το όβερ 2,5 στο Νόριτς-Άστον Βίλα.

Δυνατό σημείο με ρίσκο από την Μπουντεσλίγκα, ο άσος της Λεβερκούζεν με την Λειψία με απόδοση 2.40 ενώ καλό στήριγμα αποτελεί και ο άσος της Πρέστον με την Μπάρνσλει στο 1.70.

Άσο βλέπω και στην Ολλανδία στο Χέρενφεν-Τσβόλε με 1.70 ενώ σε ένα από τα πιο δυνατά ματς της ημέρας στην Τσάμπιονσιπ, ανάμεσα στην Νότιγχαμ και την Μπρέντφορντ αξίζει το ποντάρισμα στον άσο που οδηγεί στον τριπλασιασμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ