Η σιωπηρή τιμωρία στον Σέχου και το πρόστιμο στον «ξενύχτη» Μπεκ

Η σιωπηρή τιμωρία στον Σέχου και το πρόστιμο στον «ξενύχτη» Μπεκ

Δεν είναι μόνο ο Μολό. Είναι κι άλλα τα… παραπτώματα παικτών του Παναθηναϊκού, που τους έφεραν – σιωπηρές μεν, αλλά – τιμωρίες. Και τα τελευταία που ανέχεται ο Νταμπίζας.

Τα αποδυτήρια στον φετινό Παναθηναϊκό είναι ένα ζήτημα που έχει προβληματίσει πολλές φορές τον Δώνη και τον Νταμπίζα. Πέρσι οι δυο τους πρόλαβαν πολλές καταστάσεις. Έστειλαν μηνύματα σε παίκτες που έδειχναν να χάνουν τον δρόμο. Με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Εμμανουηλίδη, ο οποίος ξαφνικά σταμάτησε να αγωνίζεται, να βρίσκεται στην αποστολή και φέτος δόθηκε δανεικός.

Δεν ήταν μόνο εκείνος. Από κάποιο σημείο και μετά ο Νταμπίζας «έκοψε» τις δηλώσεις σε Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη. Τότε που υπήρχε υπέρ έκθεση των δύο στα media λόγω των εξαιρετικών εμφανίσεων τους. Είχε δει κρούσματα, όπως τον Χατζηγιοβάνη να… γκρινιάζει για να εκτελέσει πέναλτι και είπε

Περασμένα, αλλά όχι ξεχασμένα όλα αυτά. Γνωστά, πια, τα περισσότερα. Τα πρόλαβαν ο Νταμπίζας και ο Δώνης, που είχαν αποδυτήρια… πρότυπο πέρσι. Φέτος; Φέτος, καλοί μου φίλοι, δεν είναι έτσι τα πράγματα. Και δεν είναι μόνο ο Μολό. Ο Γάλλος το ξέραμε ότι έχει ιδιομορφίες. Πως αργά ή γρήγορα θα ερχόταν κάποιο ξέσπασμα. Και θα ξανά έρθει, μην ακούτε τις υποσχέσεις του παίκτη στον Δώνη. Τα έχει πει ξανά αυτά.

Πάμε τώρα και στους άλλους που ξεπέρασαν τα όρια, αλλά δεν το έκαναν μπροστά σε όλη την ομάδα όπως ο Μολό. Και υπέπεσαν σε άλλα παραπτώματα. Φαντάζομαι έχετε διαβάσει όλο αυτό το διάστημα πως ο Σέχου, ο νεαρός επιθετικός που «βγάζει μάτια» στις ακαδημίες και πρόσφατα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, είχε μείνει έξω λόγω τραυματισμού για 15 μέρες.

Φίλοι μου δεν είναι έτσι τα πράγματα. Είχε ένα μικροπροβληματάκι ο μικρός, αλλά άλλος ήταν ο λόγος που έμεινε εκτός προπονήσεων. Υπέπεσε σε – σοβαρό – πειθαρχικό παράπτωμα. Το αφήνουμε εδώ και δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες. Είναι νέο παιδί και στον Παναθηναϊκό αντιλαμβάνονται ότι μπορεί κάποιες φορές να… παρασυρθεί. Γι’ αυτό και η τιμωρία του αφορούσε να μείνει λίγες μέρες εκτός ομάδας. Ενημερώθηκε ο παίκτης για την ποινή του, ενημερώθηκε και ο ατζέντης του και τους είπαν πως τελειώνει εδώ, αρκεί να μη συμβεί κάτι αντίστοιχο στο μέλλον.

Σε άλλον η τιμωρία ήταν μεγαλύτερη, αλλά με… αναστολή. Και θα ενεργοποιηθεί σε περίπτωση που υποπέσει και πάλι σε σφάλμα. Ο Ούφε Μπεκ έμαθε γρήγορα τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Ξημερώματα τον πέτυχαν τον Δανό και φυσικά η «καμπάνα» θα είναι μεγάλη αν δεν τηρήσει όλα όσα του είπαν.

20 χιλιάρικα πρόστιμο με αναστολή έχει φάει ο Μπεκ, που περισσότερο βγαίνει παρά παίζει. Και πλέον θα τον… παρακολουθούν στο ωράριο, όχι μόνο των εξόδων του, αλλά και σε αυτό των υποχρεώσεων της ομάδας. Πέντε λεπτά αν αργήσει ο Δανός είτε σε προπόνηση, είτε σε κάποια επίσημη υποχρέωση της ομάδας, το πρόστιμο θα ενεργοποιηθεί. Και θα κληθεί να πληρώσει 20.000 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ