Ενα γράμμα για τον Χατζηγιοβάνη…

Ενα γράμμα για τον Χατζηγιοβάνη…

Ο Παναθηναϊκός κάνει ό,τι μπορεί για να αλλάξει το κλίμα και να κρατήσει τον Χατζηγιοβάνη, ενώ ο ατζέντης του έστειλε επιστολή στην ΠΑΕ για τον πελάτη του!

Το μέλλον του Τάσου Χατζηγιοβάνη δείχνει να είναι εκτός Παναθηναϊκού. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Εως ότου (και εάν) προκύψει αυτό το «απρόοπτο» που θα αλλάξει, θα ανατρέψει τελείως το κλίμα, ο 21χρονος εξτρέμ θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα των Πράσινων.

Και θα συνεχίσει να υπολογίζεται κανονικά από τον Γιώργο Δώνη. Και να παίρνει συμμετοχές. Παρά το γεγονός ότι ο προπονητής του Παναθηναϊκού είχε δηλώσει τα αντίθετα πριν από λίγες ημέρες, όταν και είχε μιλήσει δημόσια για την άρνηση του παίκτη να ανανεώσει με τους Πράσινους.

Τότε το κλίμα έγινε «βαρύ» για τον ποδοσφαιριστή. Με αποτέλεσμα το θέμα να πάρει διαστάσεις και να κυκλοφορήσουν σενάρια για άλλες ελληνικές ομάδες που θέλουν να εκμεταλλευτούν το θέμα και να κάνουν δικό τους τον παίκτη.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟ ποτέ δεν έθεσε τον Χατζηγιοβάνη εκτός ομάδας, ο ατζέντης του, έστειλε επιστολή στους Πράσινους, με την οποία διαμαρτυρόταν για… στοχοποίηση του πελάτη του. Και ζητούσε την προστασία του από οποιαδήποτε έκθεση θα μπορούσε να προκαλέσει πρόβλημα στον παίκτη, καθ’ οιονδήποτε τρόπο.

Η επιστολή βεβαίως στερούνταν αντικειμένου, καθώς ο Παναθηναϊκός ως ομάδα, δεν άλλαξε τη στάση του απέναντι στον Χατζηγιοβάνη. Με την κίνηση του ατζέντη να εκλαμβάνεται ως μια ενέργεια άνευ ουσίας και να προκαλεί αλγεινή εντύπωση.

Εξάλλου, άσχετα με το τι έχει συμβεί στην περίπτωση του 22χρονου εξτρέμ, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να τον έχει στο σύνολο. Δεν τον έχει αποκλείσει από καμία εσωτερική διαδικασία. Προπονείται κανονικά, με την ομάδα και γενικώς η συμπεριφορά του τριφυλλιού απέναντί του είναι άριστη.

Και ειδικά εάν κρίνουμε από περιπτώσεις άλλων ποδοσφαιριστών, που δεν ανανέωναν τα συμβόλαιά τους και ξαφνικά… εξαφανίζονταν.

Για αυτόν τον λόγο η αναφορά περί… στοχοποίησης του παίκτη από τον Δώνη κρίνεται τουλάχιστον άστοχη.

Διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι ποδοσφαιριστές δεν είναι στο απυρόβλητο. Είναι δημόσια πρόσωπα, άρα στη σφαίρα της κριτικής. Και όταν αυτή δεν γίνεται με ψεύδη, με προσβολές και ύβρεις, είναι θεμιτή, έως και απαραίτητη. Συχνά είναι εποικοδομητική και βελτιώνει πράγματα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ