Τα αίσχη της Τούμπας κόστισαν τελικά 27.500 ευρώ…

Τα αίσχη της Τούμπας κόστισαν τελικά 27.500 ευρώ…

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έριξε το πρόστιμο του ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στην Τούμπα με τον Άρη στις 27.500 ευρώ. Ούτε καν υπόμνημα δεν χρειάστηκε να κάνει ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ…

Μπουκάρεις στο γήπεδο; Κανένα πρόβλημα στην Ελλάδα του… εξυγιαντικού ποδοσφαίρου. Δεν έγινε και τίποτα. Δεν υπάρχει θέμα, το πολύ – πολύ αν μιλάμε απλά για… μικροεπεισόδια με ακρωτηριασμούς δακτύλων, δύο μπούκες οπαδών στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, εκατοντάδες κροτίδες, φωτοβολίδες, καπνογόνα, διακοπές στον αγώνα, να φας κανένα πρόστιμο.

Όπως έφαγε ο ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Άρη και τις μπούκες των οπαδών του μετά το 1-2 αλλά και με το τέλος του αγώνα.

61.000 ευρώ ήταν η ζημιά για τον ΠΑΟΚ στην πρωτόδικη απόφαση της Πειθαρχικής της Σούπερ Λιγκ.

Ο ΠΑΟΚ όμως τα βρήκε πολλά, βρήκε την απόφαση… σκληρή και αποφάσισε να κάνει έφεση. Στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Της ΕΠΟ του «δικού μας» κατά τον Ιβάν Σαββίδη, Βαγγέλη Γραμμένου.

Και τελικά αποδείχθηκε πως τα λεφτά ήταν πολλά για αυτά τα… λίγα που συνέβησαν στην Τούμπα. Σιγά τα αίσχη θα σκέφτηκαν οι άνθρωποι, τι έγινε τώρα για δύο «μπούκες», κλίμα τρομοκρατίας και τραμπουκισμούς που κατήγγειλαν από την ΠΑΕ Άρης και επί της ουσίας τους δικαίωσε η έκθεση της Αστυνομίας.

Ούτε καν υπόμνημα δεν έκανε ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ. Σίγουρος ήταν ο άνθρωπος πως θα δικαιωθεί ο ΠΑΟΚ στην έφεση του και τελικά δικαιώθηκε. 27.500 ευρώ τελικά το πρόστιμο που θα πληρώσει ο ΠΑΟΚ, δεν είμαστε για έξοδα τέτοια εποχή έτσι και αλλιώς.

Και έζησαν αυτοί καλά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ