Τα παιδιά της Μακεδονίας και το καφεδάκι στην Τούμπα

Τα παιδιά της Μακεδονίας και το καφεδάκι στην Τούμπα

Η όμορφη Θεσσαλονίκη, ο Σαραϊδάρης, το καφέ στην Τούμπα και ένας βοηθός.

Όμορφη η Θεσσαλονίκη. Με τα μαγαζάκια της, την χαλαρότητα της, τα λαδάδικά της, την παραλία της, τον Πύργο τον Λευκό. Όμορφες και οι γειτονιές της. Όπως αυτή της Τούμπας. ΠΑΟΚ και άγιος ο Θεός ένα πράγμα. Λογικό, εκεί είναι άλλωστε και το γήπεδο του ΠΑΟΚ, εκεί «χτυπάει» η «καρδιά» των πρωταθλητών Ελλάδας.

Στα καφέ της γειτονιάς μαζεύονται οι ΠΑΟΚτζήδες και τα λένε, εκεί γύρω το «έκαψαν» για τα καλά πέρσι μετά την φιέστα του πρωταθλήματος που ήρθε μετά από προσμονή δεκαετιών.

Εκεί γύρω βρίσκεις πάντα ανθρώπους του ΠΑΟΚ να κάνουν τις βόλτες τους να πίνουν τα καφεδάκια τους. Μαζί με τα φιλαράκια τους.

Στα καφέ της Τούμπας θα βρεις συχνά-πυκνά και τον Δημήτρη Σαραϊδάρη. Πρώην διαιτητής, ένας ακόμη διαιτητής που είναι πλέον στην υπηρεσία του ΠΑΟΚ. Διακρίνεται ο ΠΑΟΚ για το «μάζωμα» των πρώην διαιτητών. Στον ΠΑΟΚ από το 2017, θέση γενικού αρχηγού.

Που αλλού θα έπινε τα καφεδάκια τους ο Σαραϊδάρης αν όχι εκεί στα γύρω μαγαζιά της Τούμπας; Μαζί με τους φίλους του, μαζί και με πρώην διαιτητές. Αλλά και με νυν διαιτητές και βοηθούς της Σούπερ Λιγκ.

Καλή ώρα, μια και το έφερε και η κουβέντα, και έναν βοηθό που θα γνωρίσουμε από την παρουσία του στο αυριανό ματς στο Καραϊσκάκη, στο Ολυμπιακός-ΟΦΗ. Τον Πέτρο Πάτρα της ΕΠΣ Μακεδονίας. Τα παιδιά της ΕΠΣ Μακεδονίας άλλωστε θα διαιτητεύσουν στο Καραϊσκάκη.

απαδόπουλος, Νικολαίδης, Πάτρας η τριάδα και ο 4ος Αγγελάκης από την ΕΠΣ του «δικού μας» κατά τον Ιβάν Σαββίδη, προέδρου της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένου.

Όμορφα τα καφέ της Τούμπας και με την κατάλληλη παρέα γίνονται ομορφότερα για όλους. Όπως για τον Σαραϊδάρη και τον Πάτρα που τα απολαμβάνουν παρείτσα συχνά-πυκνά.

Γιατί η ζωή θέλει ξεγνοιασιά και καλή παρέα. Τώρα επειδή το μυαλό σας μπορεί να πάει στο πονηρό και να σκεφτείτε «μα καλά αυτός πίνει καφεδάκι με στέλεχο του ΠΑΟΚ, πρώην διαιτητή μήπως επηρεαστεί στο Καραϊσκάκη;» ο ΠΑΡΑΓΚΑΣ θα σας επαναφέρει στην τάξη. Θα σας πει πως αυτά προφανώς και δεν τα υιοθετεί. Γίνονται άλλωστε αυτά τα πράγματα στο ποδόσφαιρο της εξυγίανσης; Να σοβαρευτούμε λοιπόν και να αφήσουμε μακριά από μας τις κακές και περίεργες σκέψεις.

Είπαμε η Θεσσαλονίκη είναι όμορφη, με τα μαγαζάκια της και στην Τούμπα και τις όμορφες παρέες. Γιατί η καλή παρέα μετράει πάνω από όλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ