Κάνουν bullying στους διαιτητές

Κάνουν bullying στους διαιτητές

Επιδιώκουν οι υπηρέτες των… εξυγιαντών να στείλουν μήνυμα με δήθεν παραπομπές. Γνωστή πλέον η τακτική τους…

Η τακτική είναι γνωστή. Γράφουν «προς παραπομπή…» βάζουν το όνομα του διαιτητή που θέλουν, δημιουργούν τις εντυπώσεις και από εκεί πάνε και οι άλλοι. Την ίδια ώρα στέλνουν το μήνυμα στον εκάστοτε διαιτητή και στον επόμενο διαιτητή πως δεν θα γλιτώσουν από το bullying αν δεν… συμμορφωθούν.

Οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι και το έχουν αποδείξει χρόνια τώρα στην προπαγάνδα που κάνουν για χάρη του μεγάλου αφεντικού. Αυτοί που κάνουν την μέρα νύχτα, αυτοί που δεν διστάζουν δημόσια να δηλώνουν πως χρειάζονται πίεση και bullying οι διαιτητές.

Με αυτή την τακτική λοιπόν οι «γνωστοί-άγνωστοι» έβαλαν στο στόχαστρο τον Παπαδόπουλο γράφοντας το γνωστό «προς παραπομπή…». Η διαιτησία του Παπαδόπουλου όντως ήταν κακή γιατί δεν είδε καθαρές παραβάσεις κατά του Ολυμπιακού όμως για τους υπάλληλους των… εξυγιαντών ο Παπαδόπουλος πρέπει να παραπεμπτεί επειδή δεν έδωσε πέναλτι στην βουτιά του επιθετικού του ΟΦΗ στο τάκλιν του Σεμέδο.

Για μια φάση που ο μοναδικός που τους δικαιώνει είναι ο Κάκος στο OPEN του Ιβάν Σαββίδη. Ακόμη και ο Βαρούχας που τον ακολουθούν όποτε λέει αυτά που τους συμφέρει, είπε πως είναι βουτιά η βουτιά του επιθετικού του ΟΦΗ και καλώς οι διαιτητές που το είδαν και στο VAR είπαν «παίζεται».

Σενάρια και «ειδήσεις» ψεύτικες όπως μας έχουν συνηθίσει οι συγκεκριμένοι υπηρέτες των… εξυγιαντών απλά και μόνο για εκφοβισμό των διαιτητών. Και για τον Κουμπαράκη έγραφαν «προς παραπομπή» μετά το ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά για άλλη μια φορά… έπεσαν έξω. Όχι πως δεν το ήξεραν όταν έγραφαν για χιλιοστή φορά fake news.

Για τον Μανούχο όμως που στην Τρίπολη… τυφλώθηκε και δεν είδε τα διαδοχικά τραβήγματα του Μάτος και του Βαρέλα σε Σουάρεθ και Μπαράλες αντίστοιχα δεν «έμαθαν» κάτι. Είναι «τσακωμένοι με την είδηση» έτσι και αλλιώς αλλά εκεί δεν είχε «προς παραπομπή» γιατί ο Μανούχος δεν έδωσε πέναλτι κατά του ΠΑΟΚ. Ο Μανούχος που τον είχαν 4ος στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, ένας διαιτητής που ήταν να βγει από τον πίνακα της Σούπερ Λιγκ το καλοκαίρι και που μετά το κραυγαλέο λάθος που ευνόησε (ποιον άλλο;) τον ΠΑΟΚ, δεν μπήκε στους τελευταίους ορισμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ