Με τη… σιγουριά του Τζήλου!

Με τη… σιγουριά του Τζήλου!

Επιβράβευση από την ΚΕΔ της… εξυγίανσης του Μέλο Περέιρα στον διαιτητή που διατήρησε το αήττητο του ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική! Και την ίδια ώρα Σκουλάς και Σιδηρόπουλος στο Καραϊσκάκη για... σιγουριά!

Χωρίς καμία ντροπή πλέον. Ανοικτά, το «φωνάζουν». Ίσως γιατί γνωρίζουν πως έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση και τρέχουν να «σώσουν ότι σώζεται» και να προλάβουν ότι μπορούν. Στην ΚΕΔ του Μέλο Περέιρα, του Πορτογάλου που έχει βαλθεί να… ισοπεδώσει το έτσι και αλλιώς ταλαιπωρημένο ποδόσφαιρο.

Κάθε αγωνιστική άλλωστε αποδεικνύουν πόσο ακατάλληλοι είναι όλοι τους αλλά και πόσο επικίνδυνο είναι το «σύστημα» της… εξυγίανσης. Αυτοί που την προηγούμενη αγωνιστική στο «μπλόκο» της Ξάνθης έβαλαν τον Ζαχαριάδη στο VAR.

Αυτοί που τώρα, στο δύσκολο ματς του ΠΑΟΚ που αγωνιστικά παραπαίει, στην Κρήτη με τον ΟΦΗ έβαλαν διαιτητή τον Τζήλο! Τον άνθρωπο που κράτησε το αήττητο του ΠΑΟΚ! Που είδε πέναλτι το πέσιμο του Κρέσπο στο 96΄ στην… παράταση της Τούμπας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και φώναξε στον Σλοβένο διαιτητή να δώσει πέναλτι για γίνει το 2-2!

Ο Τζήλος έκανε την δουλειά που αρέσει στην ΚΕΔ της… εξυγίανσης και άμεσα επιβραβεύεται καθώς είναι… γουρλής για τον ΠΑΟΚ!

Και έτσι η ΚΕΔ του Περέιρα αποφάσισε να στείλει τον Τζήλο στο Ηράκλειο για το δύσκολο ματς με τον ΟΦΗ. Έτσι για το… γούρι!

Την ίδια ώρα ένα ακόμη «τέκνο» της… εξυγίανσης στέλνουν στο Καραισκάκη για το Ολυμπιακός-Ατρόμητος. Ο Σκουλάς που φέτος ως VAR είδε το γκολ οφσάιντ της Ξάνθης στη Ριζούπολη με τον Παναθηναϊκό αλλά το μέτρησε, θα σφυρίξει στο Καραισκάκη.

Ο Σκουλάς που πέρσι είχε περάσει «πριονοκορδέλα» τον Πανιώνιο στην Τούμπα για το Κύπελλο. Και είχε «σπρώξει» με ανύπαρκτο πέναλτι και όχι μόνο τον ΠΑΟΚ στην πρόκριση επί του Πανιωνίου που προηγήθηκε στην παράταση. Και για… κερασάκι, στέλνουν στο VAR τον γνωστό Σιδηρόπουλο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ