Μια οικογένεια κάτω από το ίδιο σπίτι…

Μια οικογένεια κάτω από το ίδιο σπίτι…

Ο Βρύζας, ο Ιβάν, ο Ράσταβατς, τα «δικά μας» παιδιά και οι «δικές μας» ομάδες. Μια (ακόμη) ιστορία… εξυγίανσης και «κονόμας»

Δουλειές με φούντες. Από το «κόκκινο» στη Θεσσαλονίκη. Ο στόχος, να γεμίζει ο κουμπαράς. Σε πρώτη φάση. Κατά δεύτερο να γίνεται πιο εύκολα και η δουλειά της… εξυγίανσης. Να βολεύουμε τα «δικά μας» παιδιά και τις «δικές μας» ομάδες. Στην τελική μανατζεροκατάσταση έφτιαξε ο Ζήσης Βρύζας για το καλό της «ασπρόμαυρης» οικογένειας. Να παίρνει τα… παοκτσάκια και να τα αναδεικνύει. Που το βλέπετε το κακό δηλαδή;

Τρελές άκρες έχει ο Ζήσης και είναι και από τους αγαπημένους του Ιβάν. Κολλητάρι με τον Μάκη και την Γκοντσάρεβα είναι, για αυτό και ενεργοποίησε ξανά το γραφείο μάνατζερ που είχε ανοίξει το 2016. Από το «κόκκινο» σπίτι του Ιβάν στη Θεσσαλονίκη για να μην έχει κανείς αμφιβολία στην πιάτσα. Να περνάει τα σωστά μηνύματα εκεί που πρέπει. Εποχή… εξυγίανσης έχουμε, ακόμη τουλάχιστον, να ξέρουν πως από εδώ θα γίνουν οι δουλειές που πρέπει.

Πάντα με γνώμονα το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, να το ξεκαθαρίσω για να μην πάει το μυαλό σας στο κακό.

Και βεβαίως να έρθουν και χρήματα στο Ελλάντα αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα. Να κονομήσουμε μέσα από το ποδόσφαιρο που προσφέρεται αν είσαι έξυπνος και κάνεις καλά την δουλειά.

Στην Ελλάδα όπου το ποδόσφαιρο έχει θέματα. Να δείτε για παράδειγμα το σοβαρό πρόβλημα του ΠΑΟΚ με το financial fair play.

Και συνάμα το «κόκκινο» σπίτι θα μπορεί να βοηθάει και «συγγενείς και φίλους».

Πάρτε ένα τυχαίο παράδειγμα, απλά για την κουβέντα. Για προπονητή έψαχνε ο Μπέος στον Βόλο πριν το ματς με τον Παναιτωλικό.

Όχι πως έχει κάποια σχέση ο Μπέος με τον Βόλο αλλά ως Δήμαρχος είπε να βοηθήσει την ομάδα της πόλης. Ο μάνατζερ Βρύζας λοιπόν λέγεται πως ετοίμαζε τον Ράσταβατς για να τον στείλει στον Βόλο.

Τον περσινό προπονητή της Ξάνθης που ακόμη δεν γνωρίζουμε ποιος είναι στο «τιμόνι» της.

Την ώρα που υπάρχουν ακόμη οι σοβαρές καταγγελίες του Ολυμπιακού για το «τρίγωνο» ΠΑΟΚ, Ξάνθη, Βόλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ