ΑΕΚ για Τουτού, με… κουμπάρο τον Ζέκα!

ΑΕΚ για Τουτού, με… κουμπάρο τον Ζέκα!

Ανθρωπος της ΑΕΚ πήρε πληροφορίες για τον Τουτού από τον διεθνή πρώην μέσο του Παναθηναϊκού και νυν της Κοπεγχάγης!

Στόχος της ΑΕΚ είναι να τελειώσει μέσα στο Σαββατοκύριακο και τη μεταγραφή του Ερικ Μοράν. Αλλά παράλληλα συνεχίζονται οι επαφές με τους υποψήφιους στόχους για τα άκρα της επίθεσης. Όπως έχει ήδη αποκαλύψει to10.gr, ένας από τους παίκτες που βρίσκονται ψηλά στη λίστα του Νίκου Λυμπερόπουλου για τη συγκεκριμένη θέση είναι ο Γιουσέφ Τουτού.

Ο 25χρονος Μαροκινός εξτρέμ μπορεί να μην είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό, αλλά οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν ξεκάθαρη εικόνα για τον παίκτη. Και έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι θα μπορούσε να αποτελέσει μία λύση πρώτης γραμμής για την Ενωση. Ωστόσο, πέραν αυτού, φρόντισαν να μάθουν όσο περισσότερες λεπτομέρειες γίνεται για τον χαρακτήρα του, τη συμπεριφορά του εντός και εκτός γηπέδων, την οικογενειακή του κατάσταση και γενικώς πράγματα που δεν άπτονται του καθαρά ποδοσφαιρικού σκέλους, αλλά το επηρεάζουν άμεσα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι άνθρωπος της ΑΕΚ (πιθανότατα ο ίδιος ο Λυμπερόπουλος), ζήτησες πληροφορίες για τον παίκτη της Κοπεγχάγης από ένα πρόσωπο που βρίσκεται πολύ κοντά του καθημερινά. Ο λόγος για τον επίσης παίκτη της Κοπεγχάγης και πρώην αρχηγό του Παναθηναϊκού, Κάρλος Ζέκα. Έναν παίκτη τον οποίο ο «Λύμπε» γνωρίζει άριστα και είχε εξαιρετική επαφή μαζί του και στη διάρκεια της περσινής παρουσίας του στους Πράσινους.

Ο Ελληνας διεθνής μέσος φαίνεται ότι εκφράστηκε με θετικά λόγια για τον συμπαίκτη του, εξαίροντας τις τεχνικές του αρετές και εκφράζοντας την αίσθηση ότι στην Ελλάδα και σε μία ομάδα όπως η ΑΕΚ θα μπορούσε να προσφέρει πολλά. Επίσης, στην Ενωση πληροφορήθηκαν ότι ο Τουτού τον τελευταίο μήνα ταλαιπωρήθηκε από έναν (όχι σοβαρό) τραυματισμό που δεν του επέτρεψε να έχει όσες συμμετοχές θα ήθελε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ