Αποκάλυψη: 2ετές συμβόλαιο με 60% μείωση σε Μαουρίτσιο

Αποκάλυψη: 2ετές συμβόλαιο με 60% μείωση σε Μαουρίτσιο

Πρόταση «αλά Βιεϊρίνια» έκανε ο ΠΑΟΚ στον Μαουρίτσιο, με μεγάλη μείωση και αύξηση των μπόνους. Αρνητικός προς το παρόν ο Βραζιλιάνος.

Είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος. Και ένας από τους σημαντικότερους στη σύγχρονη ιστορία του ΠΑΟΚ. Και ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του Δικεφάλου στην κατάκτηση του περσινού νταμπλ. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει κάποιον άλλον τίτλο με τους Θεσσαλονικείς. Για την ακρίβεια, αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι, πιθανότατα, τη νέα σεζόν δεν θα βρίσκεται καν στο ρόστερ τους.

Ο λόγος, βεβαίως, για τον Μαουρίτσιο Ζοσέ ντα Σιλβέιρα Τζούνιορ.

Ο 31χρονος (21/10/1988) μέσος του ΠΑΟΚ μένει ελεύθερος σε λίγες εβδομάδες. Και το μάλλον του φαίνεται ότι είναι μακριά από την Τούμπα. Και ο ίδιος αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα, προαναγγέλλοντας την αποχώρησή του. Αλλά και τα δεδομένα που προκύπτουν από το περιβάλλον του, αναφορικά με την προσφορά που του κατέθεσε ο Δικέφαλος του Βορρά, δείχνουν διαζύγιο.

Οι πληροφορίες του to10.gr από το περιβάλλον του ατζέντη του Μαουρίτσιο αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ του κατέθεσε πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του με όρους «αλά Βιεϊρίνια» και ακόμη χειρότερους. Οροι που τον… ξενέρωσαν: Διετές συμβόλαιο (αν και ο ίδιος θέλει 3ετές ή τουλάχιστον 2+1, με οψιόν συμμετοχών), με τεράστια μείωση που φτάνει στο 60%!

Ο ΠΑΟΚ δίνει λιγότερα από 700.000 καθαρά στον Μαουρίτσιο και τον… προκαλεί να πλησιάσει το 1.500.000 ευρώ που προβλέπει το τρέχον συμβόλαιό του, με μπόνους επίτευξης στόχων, συλλογικούς και ατομικούς.

Εντούτοις, αυτά τα χρήματα ο Μαουρίτσιο μπορεί να τα βρει εύκολα στη Βραζιλία, όπου και αναμένεται να επιστρέψει, εάν δεν υπάρξει κάποια πολύ μεγάλη αλλαγή στην προσφορά του ΠΑΟΚ.

Ο «Μάου», πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ τον αδικεί με την πρόταση που του έκανε, καθώς θεωρεί ότι δεν αναγνωρίζει την προσφορά του στην ομάδα την τελευταία 3ετία (81 ματς, 9 γκολ, 4 ασίστ). Αλλά ούτε και τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε για να επιστρέψει στη δράση, μετά την περσινή ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Για το τέλος, μια λεπτομέρεια, που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να εξηγεί πολλά: Οι σχέσεις του Μαουρίτσιο με τον Αμπελ Φερέιρα δεν είναι οι καλύτερες δυνατές. Όχι, δεν είχαν κάποια ένταση ή κάποια ουσιαστική διαφωνία. Απλώς δεν… ταιριάζουν τα χνώτα τους. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ