Ψεύτες ή απλώς αγγλικά για… τουρίστριες;

Ψεύτες ή απλώς αγγλικά για… τουρίστριες;

Όταν ο «σαγόνιας» έγινε Στάθης Ψάλτης στα καμάκια και το CAS ένας ακόμη τόπος παραπληροφόρησης για το «σύστημα» του ΠΑΟΚ.

Ι love you. You love I? Κάπως έτσι δεν τα έλεγε ο Στάθης Ψάλτης σε εκείνες τις ταινίες των 80s με τα «καμάκια» που γέμιζαν τα θερινά σινεμά της γειτονίας; Ναι, έτσι και καλύτερα από τον αείμνηστο που όπως φαίνεται δεν ήταν ο μοναδικός της γενιάς του που τα «αγγλικά» τα έμαθε (από και) για τις τουρίστριες.

Μάλλον και ο Σαγόνιας πιτσιρικάς κάπως έτσι πρέπει να ξηγιότανε στη Χαλκιδική. Και από την εξάσκηση του καλοκαιριού να κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τη γλώσσα τη μιλά… φαρσί. Ναι, ο γνωστός Σαγόνιας που γράφει στο blog του για τους «ασκούς του Αιόλου» και την ίδια στιγμή παριστάνει τον Εισαγγελέα στην tv με ύφος απόφοιτου του Χάρβαρντ.

Αγγλικά για «νησί» ο τηλε-δικαστής. Το απέδειξε σήμερα με ύφος χιλίων Καρδιναλίων σε μια ακόμη «συγκλονιστική αποκάλυψη» του. Βγήκε και στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης μάλιστα προκειμένου να ενημερώσει τον κόσμο για το νέο του εύρημα.

Βγήκε να πει πως ο Ολυμπιακός γνώρισε ήδη την πρώτη του ήττα στο CAS, καθώς λέει ζήτησε αναβολή 15 ημερών για την εκδίκαση της προσφυγής του!

«Όταν ζητάς αναβολή, δεν χρειάζεται και να την αιτιολογήσεις, πιθανώς σχετίζεται αυτή με το φάκελο που πρέπει να καταθέσει ο Ολυμπιακός και δεν είναι πλήρης» διαβάσαμε μετά την συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη. «Πρόκειται όμως για μια πρώτη ήττα του Ολυμπιακού που διατεινόταν από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε ζήτημα CAS για την πολυϊδιοκτησία ότι πρέπει να υπάρξει τάχιστη εκδίκαση και τελικά αποδεικνύεται πως οι βιαστικοί καθυστερούν» συμπλήρωναν οι μαθητές του Σαγόνια με τον ίδιο στόμφο.

Όπως λοιπόν καταλαβαίνει ο καθένας, αυτονόητα αρχίσαμε να ψάχνουμε. Είναι όντως έτσι; Ζήτησε όντως ο Ολυμπιακός κάποια αναβολή της εκδίκασης και αν το έκανε ποιος είναι ο λόγος; Δεν μπορεί ο Σαγόνιας το είπε. Αυτός που παριστάνει στην τηλεόραση τον δικαστή. Δεν μπορεί, όλο και κάτι θα ξέρει.

Δυστυχώς όμως η προσγείωση ήταν ανώμαλη: Ούτε αναβολή της εκδίκασης, ούτε… πρώτη ήττα. Απλή χρήση της παράτασης προθεσμίας υποβολής μιας σειράς εγγράφων. Διαδικασίας που εγκρίνεται αυτόματα λόγο του Covid. Αυτό ήταν όλο. Κατά τα άλλα η διαδικασία συνεχίζεται κανονικά.

Πως την πάτησε ο Σαγόνιας; «Δεν τη πάτησε. Είτε για πολλοστή φορά λένε ψέματα για αυτή την υπόθεση, είτε δεν ξέρουν Αγγλικά και δεν κατάλαβαν για ποιο πράγμα τους ενημέρωσε το CAS» μου είπαν.

«Ποιοι;» αναρωτήθηκα. Ο Σαγόνιας ή ο ΠΑΟΚ. «Γιατί διαφέρουν σε κάτι» μου απάντησαν. Άδικο έχουν;

Και μιας και άνοιξα την πληγή του CAS. Ο Δικέφαλος που ζήτησε προθεσμία 48 ωρών (όχι εκεί δεν ήταν ήττα, ήταν μόνο δικαίωμα) για να σκεφτεί αν θέλει συνεκδίκαση της προσφυγής του με αυτή του Ολυμπιακού απάντησε πριν λίγο αρνητικά. Περίεργο… Γιατί δεν θέλει να βρεθεί στην ίδια αίθουσα με τους Πειραιώτες; Αφού ως γνωστόν όπου τους έχει συναντήσει τους έχει συντρίψει.

Η απάντηση του όμως δεν έχει καμία σημασία. Το CAS θα αποφασίσει αν οι δύο προσφυγές σε βάρος της ίδιας απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων θα εκδικαστούν σε μια υπόθεση. Και λογικά θα ενοποιήσει τις δύο υποθέσεις. Γιατί όπως έχουμε εξηγήσει πολλές φορές, να δικαιωθεί και ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ δεν γίνεται. Μπορεί και οι δύο να «χάσουν», δεν γίνεται όμως και οι δύο να νικήσουν.

ΥΓ. Είναι αλήθεια ότι ο Γραμμένος και ο ΠΑΟΚ διάλεξαν τον ίδιο διαιτητή για την εκδίκαση; Γιατί να μην είναι. Θα ήταν μάλιστα ιδανικό να μην είναι δικηγόρος του CAS, αλλά κάποιος από τα… παιδιά του Μέλο Περέιρα. Ξέρουν αυτοί!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ