Θέλει ο Μπέος να κρυφτεί και ο υπουργός δεν τον αφήνει…

Θέλει ο Μπέος να κρυφτεί και ο υπουργός δεν τον αφήνει…

Ο Βόλος που ξαφνικά είναι πάλι προς... πώληση, ο υπουργός που δήλωσε ότι ο Μπέος «θέλει να απεμπλακεί» και ο Μπέος που τον διέψευσε, γιατί... ο Βόλος δεν είναι δικός του.

Τρέχουν στον ΝΠΣ Βόλο. Και δεν φτάνουν. Τρέχουν να βρουν «αγοραστή», «επενδυτή» και γενικώς να βάλουν κάποιο πρόσωπο που θα μπορέσει να φανεί ότι κάτι αλλάζει. Μην πάει ο νους σας στις πρόσφατες προαναγγελλίες του Ολυμπιακού, ότι έρχεται κι άλλη περίπτωση πολυϊδιοκτησίας. Οχι. Προς Θεού. Ούτε να ακούτε αυτά που λένε ότι ο Αχιλλέας Μπέος θέλει να απεμπλακεί από την ομάδα ή τουλάχιστον να φανεί ότι απεμπλέκεται, για να μην υπάρχουν ντράβαλα… Οχι, εξάλλου ο Αχιλλέας το έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει καμία σχέση με τον Βόλο. Και σε μια πρόσφατη τηλεδιάσκεψη της Λίγκας, που φάνηκε δίπλα από τον εκπροσωπο της ομάδας του Βόλου, δεν ήταν εκεί για να του δίνει οδηγίες τι θα λέει. Αλλά για να μεταφράζει. Ούτως ή άλλως είναι γνωστό ότι γνωρίζει πέντε γλώσσες. Οχι χοιρινές, μοσχαρίες κλπ…

Το κακό είναι ότι ο Αχιλλέας θέλει να μείνει εκτός κάδρου. Θέλει να μην ακούγεται ότι έχει σχέση με τον Βόλο. Θέλει να μην τον εμπλέκουν με τέτοια ζητήματα, καθώς κάνει πολιτική καριέρα τώρα, οπότε δεν θέλει να «επιστρέψει» επίσημα στο ποδόσφαιρο. Για αυτόν τον λόγο ψάχνει δύο πράγματα (για τον Βόλο): 1) Είτε να πουλήσει το ΑΦΜ και να τα κονομήσει (ο Βόλος), που δεν παίζει ή 2) να βρει ένα φιλικό του πρόσωπο, να «πάρει» την ομάδα και να φύγουν οι μπελάδες από πάνω του (του Βόλου).

Πριν από λίγες ημέρες ο επιχειρηματίας, Χρόνης Παπαβραμίδης, εκδήλωσε, λέει, ενδιαφέρον για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ Βόλος, με σκοπό δώσει το ΑΦΜ στον Ηρακλή και ο Γηραιός να επιστρέψει στη Super League και να σταματήσει να ταλαιπωρείται στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Μάλιστα, στο θέμα πήρε θέση και ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Θόδωρος Καράογλου! Ο υπουργός της Κυβέρνησης αναφέρθηκε στις διαπραγματεύσεις του Παπαβραμίδη. Με ποιον; Με τον Αχιλλέα Μπέο. Για τι; Μα, για την αγορά του ΑΦΜ του ΝΠΣ Βόλος.

Τι είπε ο Καράογλου; Τα εξής: «Πριν από 4-5 μέρες είχαμε μια συνάντηση για αυτό το θέμα με συγκεκριμένους ανθρώπους. Δεν τον γνωρίζω τον κ. Παπαβραμίδη, αλλά μου είπαν άνθρωποι που εμπιστεύομαι καλές κουβέντες για αυτόν. Ένας άνθρωπος που είναι σοβαρός, έχει πάθος με το ποδόσφαιρο και έχει βοηθήσει πολλές ομάδες σε ερασιτεχνικό και ημιεπαγγελματικό επίπεδο. Γνωρίζω ότι θέλει να επενδύσει στον Ηρακλή και πως βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα του Βόλου για να πάρει το ΑΦΜ. Ο κ. Μπέος θέλει να απεμπλακεί από αυτή την διαδικασία και συζητάει για να δώσει το ΑΦΜ στον κ. Παπαβραμίδη και τους συνεργάτες του».

Ο Μπέος αποφάσισε να αντιδράσει. Μέσω Facebook, λοιπόν, υποστήριξε ότι κάποιοι των «εμπλέκουν» σε διαδικασίες αγοραπωλησίας του ΑΦΜ της ΠΑΕ Βόλος, διαψεύδοντας όσα είπε ο Καράογλου: «…Τελευταίο κρούσμα η εμφάνιση Καράογλου, υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης, που μάλιστα γνωρίζει, όπως ισχυρίζεται, και την πρόθεσή μου να απεμπλακώ από τα της ΠΑΕ. Μα για να απεμπλακεί κάποιος από κάτι πρέπει πρώτα να έχει εμπλακεί και η μοναδική μου εμπλοκή εδώ και χρόνια είναι μόνο με τα θέματα και την εκπροσώπηση της πόλης του Βόλου, οι πολίτες της οποίας μου έκαναν την ύψιστη τιμή να με εμπιστευτούν ως Δήμαρχό τους»

Ο Αχιλλέας είναι παλιός στο παιχνίδι. Και γνωρίζει τις κακοτοπιές. Γνωρίζει, λοιπόν, ότι αν και δεν έχει καμία απαγόρευση για να ασχολείται με το ποδόσφαιρο, δεν θέλει να έχει εμφανή διοικητική εμπλοκή με τον Βόλο. Όχι τίποτε άλλο, αλλά ο Μπέος ξέρει ότι οι καιροί είναι περίεργοι. Και ότι η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός ότι κινείται και για άλλες περιπτώσεις πολυϊδιοκτησίας του ΠΑΟΚ δεν είναι λόγια του αέρα, όπως αποδείχθηκε και στο σκάνδαλο της Ξάνθης. Δεν θέλει, λοιπόν, να μπαίνει στο κάδρο. Ετσι, δεν αποκλείεται να εμφανιστούν κι άλλα «φαντάσματα» από το παρελθόν, όπως εκείνος ο Τσιπανίδης, που 8 χρόνια πριν ήθελε να πάρει και τον Ολυμπιακό Βόλου…

ΥΓ. Η είδηση της χρονιάς δημοσιεύτηκε είναι η πρόταση του Ιβάν Σαββίδη στον Μπέο να αναλάβει την καλλιτεχνική εικόνα του Πόρτο Καρράς και του εκεί καζίνο. Είναι γνωστό ότι ο Αχιλλέας διαθέτει καλλιτεχνική φύση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ