Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Τελικά οι... λαλάκηδες κατάλαβαν τι έγινε;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η νέα μεγάλη επενδυτική ευκαιρία για τον Καλπαζίδη!

Ο Βασίλης Δεκάρικος δίνει τις επιχειρηματικές συμβουλές του στον... πλούσιο Βορειοελλαδίτη επενδυτή!

Η νέα μεγάλη επενδυτική ευκαιρία για τον Καλπαζίδη! | to10.gr

Δύσκολοι καιροί για τις επιχειρήσεις… Η πανδημία θα προκαλέσει μεγάλη ύφεση στην οικονομία και πολλές εταιρίες θα αναζητήσουν στρατηγικούς επενδυτές, για να αντέξουν στην κρίση. Μία από αυτές είναι η παραγωγός του πασίγνωστου κρασιού «Μαλαματίνα». Οι δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι η ιδιοκτησία της εταιρίας αναζητά νέο μεγαλομέτοχος ή έστω κάποιον ο οποίος θα πάρει ένα υψηλό μετοχικό μερίδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ιδού πεδίο δόξης λαμπρό για τον Γιάννη Καλπαζίδη… Ο… πλούσιος Βορειοελλαδίτης επενδυτής, ο οποίος αγόρασε το Σαλέ της Ξάνθης για να μην το πάρουν οι… Τούρκοι (το ακούσαμε και αυτό…) έχει τη μοναδική ευκαιρία να εντάξει στο χαρτοφυλάκιο του ένα προϊόν που αποτελεί σήμα κατατεθέν του ΠΑΟΚ!

«ΠΑΟΚ, ρετσίνα, μαλαματίνα» έλεγε το γνωστό σύνθημα που δονούσε την εξέδρα της Τούμπας! Οπότε, Γιάννη Καλπαδίζη, μην αργείς! Πάρε την ετικέτα κρασιού και σύναψε χορηγία με τον ΠΑΟΚ! Τουλάχιστον, τα… δανεικά που θα παίρνεις από τον Ιβάν, θα μπορείς να τα επιστρέφεις με… νομιμοφανή τρόπο! Άντε, όλα ο Βασίλης Δεκάρικος θα στα λέει;