Οι «παρτάκηδες» του ελληνικού ποδοσφαίρου

Οι «παρτάκηδες» του ελληνικού ποδοσφαίρου

ΠΑΟΚ και ΠΑΟ ήταν έτοιμοι να ψηφίσουν πριν λίγο καιρό κεντρική διαχείριση για την Σούπερ Λιγκ. Τώρα σκέφτονται το PAOK TV και το PAO TV. Οι κυβιστήσεις συνεχόμενες…

Δεν γίνεται να μην θυμάστε μια από τις τελευταίες τηλεδιασκέψεις, πριν καν αποφασιστεί οριστικά η επανέναρξη του πρωταθλήματος, όπου ΠΑΟΚ και ΠΑΟ έδωσαν αγώνα για να ψηφιστεί και να αποφασιστεί κεντρική διαχείριση για τη νέα σεζόν στην Σούπερ Λιγκ. Ήταν μια ακόμη απόδειξη της συμμαχίας ΠΑΟΚ-ΠΑΟ σε όλα τα επίπεδα.

Τότε μάλιστα για να καταλάβετε τι συμβαίνει, τα ΜΜΕ του Ιβάν αλλά και του Αλαφούζου, είχαν παρουσιάσει ως… ήττα του Ολυμπιακού το γεγονός ότι οι περισσότερες ομάδες ήθελαν κεντρική διαχείριση. Είχαν… εφεύρει (γνωστά για τα ψέματά τους) ακόμη και ψηφοφορία, που βεβαίως ποτέ δεν είχε γίνει. Έγραφαν μάλιστα ότι ο Ολυμπιακός είχε πει «όχι» στην κεντρική διαχείριση, ενώ ο Ολυμπιακός ξεκάθαρα είχε πει «ναι» αρκεί ο Σαββίδης ως ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης να μην έχει δύο συμβόλαια στην ίδια κατηγορία.

Από τότε λοιπόν το θέμα της κεντρικής διαχείρισης έμεινε ανοικτό, με τον ΠΑΟΚ και τον ΠΑΟ που τότε τους συνέφερε να μπει στο «τραπέζι» και αν είναι δυνατόν να περάσει κιόλας, να βλέπουν τώρα πως με τα δεδομένα που υπάρχουν το συμφέρον τους είναι αλλού. Οι «παρτάκηδες» του ελληνικού ποδοσφαίρου, ΠΑΟΚ και ΠΑΟ τώρα σκέφτονται το PAOK TV και το PAO TV αντίστοιχα.

Βεβαίως το PAOK TV στην πρώτη του χρονιά πήγε ουσιαστικά άκλαυτο. Δύο ματς μόνο ήταν αυτά που ανέβασαν για τα καλά τις συνδρομές και αυτά ήταν με τον Ολυμπιακό, για ευνόητους λόγους.

Τώρα βεβαίως στον ΠΑΟΚ και τον ΠΑΟ έχουν τους δικούς τους λόγους να στρέφονται σε αυτή την λύση για τα τηλεοπτικά τους. Είναι και ο νέος «γάμος» των αφεντικών των δύο ομάδων σε πολλά επίπεδα όπως αποδεικνύεται, είναι και ο κοινός στόχος στο ποδόσφαιρο (πάντα για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως παλιά διαλαλούσε η τρόικα) που τους οδηγεί προς τα εκεί.

Με στόχο όπως αναφέρουν ΜΜΕ της επιρροής και των δύο, να ανέβουν στην πλατφόρμα της Cosmote.

Τώρα οι υπόλοιπες ομάδες που είναι χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο (Λαμία, ΟΦΗ, Παναιτωλικος, Ατρομητος, Βολος κλπ) και είχαν πιστέψει τις υποσχέσεις κεντρικής διαχείρισης που πηγαίνανε αλά μπρατσετα με στήριξη Μπουτσικαρη, τι θα πράξουν στις επικείμενες εκλογές της Super League και εν γενεί τι στάση θα κρατήσουν στο θέμα των τηλεοπτικών συμβολαίων;;;;;

Μάλλον αυτή που υπέδειξαν και ο ΠΑΟΚ με τον ΠΑΟ, δηλαδή να κοιτάξουν τον εαυτό τους και ο σώζων εαυτός σωθήτω!!!!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ