Το παρασκήνιο του ποδοσφαίρου αποφάσισε εκλογές στη Super League (19/06) πριν τη λήξη της σεζόν!

Το παρασκήνιο του ποδοσφαίρου αποφάσισε εκλογές στη Super League (19/06) πριν τη λήξη της σεζόν!

Το σύστημα τρέχει να βγάλει πρόεδρο έναν «μαθητευόμενο μάγο» για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των εντολέων του στη Super League.

Για ακόμη μία φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο επιβεβαιώνει ότι λέξεις όπως «αξιοπιστία», «αξιοπρέπεια», «σοβαρότητα», «πλάνο», «ηθική», πέρασαν και δεν ακούμπησαν από το λεξιλόγιο των ανθρώπων που χειρίζονται τις τύχες του. Με τη Super League, να μην αποτελεί εξαίρεση. Αντίθετα, αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους που η αξιοπιστία του πρωταθλήματος, συνεχίζει να βρίσκεται στα τάρταρα.

Σήμερα, λοιπόν, ο απερχόμενος πρόεδρος της Λίγκας, Μηνάς Λυσάνδρου, ανακοίνωσε ότι στο διοικητικό συμβούλιο της επόμενης Παρασκευής (19/06) βασικό θέμα ημερησίας διάταξης θα είναι οι αρχαιρεσίες για την εκλογή προέδρου και αναπληρωτή προέδρου του ΔΣ της Λίγκας.

Υπενθυμίζουμε ότι τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Λάρισα, είχαν από χθες εκφράσει την έντονη αντίθεσή τους στις προθέσεις Λυσάνδρου (και όσων αποφάσισαν για λογαριασμό του) να διεξαχθούν τώρα οι εκλογές. Μάλιστα, ειδικά ο Ολυμπιακός είχε ξεκαθαρίσει μέσω του Νίκου Γαβαλά ότι κάθε συζήτηση για εκλογές στη Super League πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, όπως γινόταν πάντα, θα είναι πρόωρη, άκαιρη και εκ του πονηρού. Και αυτό διότι δεν θα έχει καθοριστεί ποιες ομάδες θα παραμείνουν ή θα προβιβαστούν στη Super League.

Κι όμως, μία ημέρα μετά ο Λυσάνδρου και η Λίγκα ανακοίνωσαν τη διεξαγωγή εκλογών την ερχόμενη Παρασκευή. Δείχνοντας για ακόμη μία φορά ότι το ποδόσφαιρο δεν ενδιαφέρεται για την ισονομία μεταξύ των εταίρων, δεν σέβεται τους κανονισμούς και κινείται με το «αποφασίζουμε και διατάζουμε» του παρασκηνίου. Το ίδιο παρασκήνιο που αποφάσισε ότι η φωνή όσων προβιβαστούν δεν έχει αξία όσο εκείνων που θα υποβιβαστούν και δεν θα βρίσκονται στη Super League τη νέα χρονιά.

Οι ίδιοι που έχουν αποφασίσει ότι ένας «μαθητευόμενος μάγος» θα μπορέσει να… σώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο ίδιος «μαθητευόμενος μάγος» που θα κάνει τη μαριονέτα στα συμφέροντα των εντολέων του. Για το καλό των εντολέων του και της τσέπης του. Και φυσικά όχι για το σύνολο του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας αναφέρει τα εξής:

«Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 19/06/2020 στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1) Ορισμός αγώνων Play Off και Play Out

2) Αρχαιρεσίες για την εκλογή προέδρου και αναπληρωτή προέδρου του ΔΣ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ