Μια ΕΠΟ παραδομένη, ποδόσφαιρο σε «ομηρία»

Μια ΕΠΟ παραδομένη, ποδόσφαιρο σε «ομηρία»

Η απόφαση – ντροπή για το Κύπελλο από τον υπάλληλο των… εξυγιαντών, Βαγγέλη Γραμμένο επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την παράδοση άνευ όρων της ΕΠΟ στους «δικούς της».

Πεταμένο στο «βούρκο» το ελληνικό ποδόσφαιρο από μια παραδομένη ΕΠΟ στις ορέξεις ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Των δύο ομάδων που ισοπέδωσαν το ελληνικό ποδόσφαιρο στην τριετία της… εξυγίανσης. Η ΕΠΟ του «δικού μας» κατά τον Ιβάν Σαββίδη που λειτουργεί κανονικά ως όργανο των δύο ομάδων παίρνοντας αδιανόητες και πραξικοπηματικού χαρακτήρα, αποφάσεις με στόχο μόνο και μόνο να ικανοποιήσει τα «αφεντικά»!

Μια κατρακύλα δίχως τέλος που αποδείχθηκε περίτρανα και στην σημερινή Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Με την απόφαση να μην επιτρέψει η ΕΠΟ την παρουσία κόσμου στα γήπεδα στις ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου, όχι γιατί αυτή ήταν η οδηγία της αρμόδιας υγειονομικής υπηρεσίας του κράτους, αλλά γιατί αυτή ήταν η οδηγία που είχε ο Γραμμένος από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Ο Γαβριηλίδης, πρόεδρος της Επιτροπής της ΕΠΟ υποστήριξε την απόφαση να μην υπάρχει κόσμος, γιατί ως γνωστόν ο Γραβριηλίδης και όλοι οι τιχάρπαστοι που βρίσκονται στην ΕΠΟ της… εξυγίανσης ξέρουν καλύτερα για την πανδημία του κορωνοϊού από τους αρμόδιους φορείς. Σε μια χώρα που τα πήγε περίφημα στην αντιμετώπιση της πανδημίας, που έχει επιστρέψει στην κανονικότητα με προσοχή πάντα, που ετοιμάζεται να ανοίξει τα γήπεδα στο πρωτάθλημα όπως φαίνεται και από την αντιμέτωπιση της Κυβέρνησης οι… Γαβριηλίδηδες ξέρουν καλύτερα!

Μια Ομοσπονδία – παρωδία, παρατημένη και παραδομένη σε στοιχηματζήδες της ΕΠΟ, βλαχοδήμαρχους και βεβαίως στον Γιαννάκη Παπαδόπουλο και τον Θωμά Μητρόπουλος που συνεχίζουν να… επιτελούν έργο.

Και είναι εντυπωσιακό πως το αφεντικό του βορρά για τον Βαγγέλη Γραμμένο μιλούσε μέχρι χθες για ισονομία! Και με την απόφαση της ΕΠΟ κατάφερε να απαγορεύσει την παρουσία κόσμου στα γήπεδα και να δημιουργήσει ήδη ένα (ακόμη) τεράστιο σκάνδαλο! Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ πάνε… σπρώχνοντας με ότι δυνάμεις έχουν εξωαγωνιστικά και μόνο βέβαια (στο γήπεδο είναι στο -19 και -17 και με τεράστιες αβάντες, φανταστείτε στην πραγματικότητα…) με στόχο να ξεπεράσουν τα εμπόδια Ολυμπιακού και Άρη αντίστοιχα.

Και ακόμη δεν ξέρουμε τι άλλο να περιμένουμε για αυτά τα ματς της ερχόμενης Τετάρτης. Βλέπετε ο Γραμμένος ως υπάλληλος των «εξυγιαντών» έχει καταφέρει στην διοργάνωση της ΕΠΟ να έχει τα… φιλαράκια μαζί στον τελικό. Τρεις σερί χρονιές με όργια ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν παίξει στον τελικό.

Και ο υπάλληλος Γραμμένος κάνει ότι μπορεί για να συμβεί και τέταρτη φορά αποκλείοντας με όλα τα «όπλα» που διαθέτουν οι… εξυγιαντές Ολυμπιακό και Άρη αντίστοιχα. Πάει απέναντι στην λογική, απέναντι στις οδηγίες της ΟΥΕΦΑ, απαγορεύει τον κόσμο στα γήπεδα ελπίζοντας πως θα βοηθηθούν οι «δικοί του».

Όλα αυτά τα είχε προαναγγείλει ουσιαστικά από το χθεσινό Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ ο Ολυμπιακός ξέροντας το… έργο που παίζεται. Με τον ΠΑΟΚ που είναι υπέρ της καταστροφής αφού πια δεν μπορεί ούτε με εξόφθαλμο σπρώξιμο να διεκδικήσει κάτι να πηγαίνει ουσιαστικά κόντρα. Με την «εντολή» να έχει πάει στον παραδομένο και αλυσοδεμένο Γραμμένο για το Κύπελλο.
Αυτή είναι η ισονομία των… εξυγιαντών. Ένα ποδόσφαιρο στα χειρότερα του, παραδομένο στους στοιχηματζήδες, αυτούς που το διασύρουν εδώ και τέσσερα χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ