Η ΕΠΟ, σε ύφος πεζοδρομίου, έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο, τις εξαρτήσεις και την αγωνία της…

Η ΕΠΟ, σε ύφος πεζοδρομίου, έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο, τις εξαρτήσεις και την αγωνία της…

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ, οι ωμές παραδοχές της ανυπαρξίας της, αλλά και το ύφος της, επιβεβαιώνουν το επίπεδο. Και «διαφημίζουν» την Ομοσπονδία στους ανωτέρους της.

Είναι, όντως, τεράστιος «ο προσήκων επαγγελματισμός και  απόλυτη η υπευθυνότητα», με την οποία η γνωστή ΕΠΟ του «δικού μας Γραμμένου» και της λοιπής «παλιοπαρέας» προσέγγισε «το μέγα θέμα του υγειονομικού πρωτοκόλλου για τη διεξαγωγή των επαναληπτικών αγώνων της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου».

Γονυπετείς οι αμφιβάλλοντες, που σερβίρουν τον γνωστό… σανό στους οπαδούς τους, πρέπει να ζητήσουν ταπεινά συγνώμη και να υμνήσουν την πρόνοια της Ομοσπονδίας στην προτεραιότητα της ασφάλειας των φιλάθλων και την προστασία του Παιχνιδιού! Μα την Παναγία, αυτά λέει η ανακοίνωση της ΕΠΟ-όνειδος του Γραμμένου, του Βακάλη και του Δέδε. Μια ανακοίνωση-ντροπή για την Ομοσπονδία, που λειτούργησε σαν παραμάγαζο. Και εξέδωσε ανακοίνωση τόσο επαίσχυντη και με τέτοιο ύφος, σαν να είναι γραμμένη από την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ ή τον Παναθηναϊκό. Και όχι από μια ομοσπονδία, που θα έπρεπε να σέβεται όλες τις ομάδες, να μη μεροληπτεί, να μην κάνει χάρες στους «αφεντάδες» της, αλλά και να κάνει το μίνιμουμ σε ό,τι έχει να κάνει με τις διοργανώσεις της.

Ως εκ τούτου κάποιες «μικρές λεπτομέρειες» δεν μπορούν να ακυρώσουν μια ωραία ιστορία «επαγγελματισμού και υπευθυνότητας». Μια ιστορία που αναβλύζει εξαρτήσεις από όπου κι αν προσπαθήσεις να την πιάσεις. Μια ιστορία μπόχας, ταγμένων και υποταγμένων στα «αφεντικά».

Όπως, πχ το γεγονός, πως ουδέποτε υπήρξε απόφαση, ούτε καν εισήγηση της αρμόδιας Επιτροπής Διοργανώσεων ή της Υποεπιτροπής Κυπέλλου προς την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ για να αποφασίσει η τελευταία το πρωτόκολλο διεξαγωγής των αγώνων, όπως από την παράγραφο 2 της ΚΥΑ ήταν υποχρεωμένη να πράξει, καθώς εκτός από κατά νόμο αρμόδια αθλητική ομοσπονδία είναι (για κακή τύχη του Παιχνιδιού!!!) και διοργανώτρια.

Όπως π.χ. το γεγονός ότι στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής στις 19 Ιουνίου 2020 όλοι οι μετέχοντες ανευθυνοϋπευθυνοι αγνοούσαν πλήρως την ύπαρξη αυτού του περιβόητου Υγειονομικού Πρωτοκόλλου της ΕΠΟ και πολύ περισσότερο τη διαβίβαση του στην Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και την απαραίτητη έγκριση του και για το λόγο αυτό δεν το ανέφεραν καν. Ο καημός τους περιορίστηκε στην παρουσία ή όχι θεατών στους αγώνες. Εκεί λειτούργησαν, όντως, ως «His master’s voices» ανακαλύπτοντας, ότι ακόμη και αν η κυβέρνηση αποφάσιζε «ναι» στην παρουσία θεατών στις εξέδρες αυτοί (ναι, μη γελάτε αυτοί οι απίθανοι τύποι ) θα συνεδρίαζαν να αποφασίσουν σχετικά, αφού προηγούνταν συνεδρίαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, που θα εισηγούνταν σχετικά!

Όπως π.χ. ότι στη ΓΓΑ διαβιβάστηκε το πρωί της 18ης Ιουνίου 2020 ένα mail τριών γραμμών με την υπογραφή της γραμματέως της Υγειονομικής Επιτροπής της ΕΠΟ, στο οποίο αναφέρονταν, απλώς, ότι στους αγώνες του Κυπέλλου θα τηρηθεί το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Super league 1, προφανώς επειδή η ΕΠΟ δεν είχε κανένα δικό της και, φυσικά, δεν το απέστειλε στη ΓΓΑ για έγκριση.

Όπως π.χ. ότι το ίδιο ακριβώς mail των τριών γραμμών εστάλη την Παρασκευή 19/05/2020 και ώρα 10.23 στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά, η οποία ορθώς το αποδέχθηκε, καθώς δεν ήταν δική της δουλειά να ψάξει να βρει αν αυτή η ΕΠΟ μπορεί να παρουσιάσει, αν της ζητηθεί, μια απόφαση υιοθέτησης του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου της Super League 1, καθώς ανάλογη εισήγηση δεν παρουσιάστηκε ποτέ στην Εκτελεστική Επιτροπή, δεν συζητήθηκε και δεν εγκρίθηκε.

Όπως π.χ. ότι στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. την Παρασκευή 19/06/2020 δεν προκλήθηκε καμία συζήτηση και δεν προέκυψε καμία απόφαση υιοθέτησης του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου της Super League 1 από την Ε.Ε. της Ε.Π.Ο, ούτε βεβαίως εμφανίστηκε στην επίσημη ενημέρωση στην ιστοσελίδα της Ε.Π.Ο. στο θέμα με τις αποφάσεις της Ε.Ε. κάποια σχετική απόφαση υιοθέτησης, καθώς ουδέποτε αναφέρθηκε καν ότι η Ε.Π.Ο. έχει ή προτίθεται να υιοθετήσει το πρωτόκολλο της Super League 1.

Αυτά και προσοχή! Μην μπερδεύετε άλλο τα μπούτια σας. Το Υγειονομικό Πρωτόκολλο διεξαγωγής των αγώνων της παραγράφου 2 της ΚΥΑ δεν έχει καμία σχέση με την απόφαση της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ για την παρουσία ή όχι θεατών στα γήπεδα έως το τέλος των φετινών διοργανώσεων, σε απάντηση της γνωστής εισήγησης της Super League 1.

Άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ