Και γιατί δεν τον απολύει ο Ιβάν;

Και γιατί δεν τον απολύει ο Ιβάν;

Όλοι βρίζουν τον Αμπέλ στη Τούμπα θέλοντας να του χρεώσουν το φετινό φιάσκο. Ας τον πληρώσουν να φύγει…

Ένα παράξενο πράγμα. Ο Γιωργάκης έδιωξε τον Λουτσέσκου από την Θεσσαλονίκη.

Ο Γιωργάκης αποφάσισε πως δεν του κάνουν ο Κάνιας και ο Σακχόφ που ήθελε ο Ρουμάνος.

Ο Γιωργάκης πήρε τον Στοχ στις μεταγραφές χωρίς να ρωτήσει κανέναν. Και όμως απόψε στη Τούμπα στα λαϊκά δικαστήρια όλοι βρίζουν τον Αμπέλ Φερέιρα.

Γιατί; «Διότι ο Πορτογάλος είναι το εύκολο θύμα» θα πει κάποιος αφελής. «Διότι πρέπει να φύγει μόνος του» θα σου πει κάποιος προχωρημένος. Κάποιος μπασμένος στο ποδόσφαιρο που δεν τρώει κουτόχορτο.

Βαράνε οι ΠΑΟΚάρχες των media τα ταμπούρλα, ακολουθούν οι οργανωμένοι. Μπας και ο Αμπέλ δείξει φιλότιμο και παραιτηθεί.

Και η διαφορά απόλυση-παραίτηση αναγνώστη μου είναι μεγάλη. Κοστίζει 3 εκατ ευρώ. Τα δύο που είναι να τσεπώσει ο Αμπέλ του χρόνου και το ένα της εφορίας τώρα που ο Κυριάκος άλλαξε την φορολογία.

Μισό λεπτό όμως. Είσαι ο ΠΑΟΚ. Έχει τον Ιβάν τον αβέρτο που μπροστά στο καλό της ΠΑΟΚάρας δεν λογαριάζει τα euros. Γιατί λοιπόν δεν του πληρώνεις του ανθρώπου την αποζημίωση να πάει στο καλό να κάνεις και εσύ τα κουμάντα σου. Να πάρεις τον επόμενο προπονητή σου, να κάνεις τον σχεδιασμό σου όπως θες και να προχωρήσεις;

Αυτά που γίνονται στη Θεσσαλονίκη απόψε είναι τσάμπα μαγκιές. Και δημιουργούν δεύτερες σκέψεις. Για το κατά πόσο είναι «αυθόρμητα» τα λαϊκά δικαστήρια. Μήπως δηλαδή ρε παιδί μου, είναι προϊόν της λαϊκής… δημοκρατίας του Ροστόφ.

O ΠΑΟΚ δεν είναι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος που αποτυγχάνει ολοκληρωτικά σε μια σεζόν. Η μαγκιά είναι να μπορέσει αυτό το πράγμα να το αλλάξει. Για να το αλλάξει όμως θέλει «καρύδια». Και θέλει επενδυτή να βάζει το χέρι στη τσέπη.

Πιστεύεις στον Φερέιρα; Βγες και πες το. Μην τον δίνεις βορά στον κόσμο για να καλύψεις το football manager του μικρού Γιωργάκη που έχει τόση σχέση με το ποδόσφαιρο όσο και με τα διαστημόπλοια. Ο Ιβάν είσαι. Στήριξε τον προπονητή σου, αν θεωρείς ότι πρέπει να μείνει στη θέση του.

Δεν τον θες; Φώναξε τον, πλήρωσε τον λογαριασμό και πες του να πάει στο καλό γιατί το καλοκαίρι αυτό είναι παράξενο και χρόνος πολύς δεν υπάρχει.

Δεν μπορείς να παριστάνεις τον… αδιάφορο.

Δηλαδή αν ο Αμπέλ δεν φύγει μόνος του (που δεν είναι κορόιδο ο άνθρωπος να κάνει τέτοια κουταμάρα) ποιο είναι το πλάνο της οικογένειας Σαββίδη;

Να κρατήσει στην ομάδα της έναν προπονητή που δεν θέλει; Έλεος…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ