Λούφαξε η… Εξυγίανση, με το κάζο των εκλογών

Λούφαξε η… Εξυγίανση, με το κάζο των εκλογών

Θα συνηθίσουν όμως τα… δικαστήρια! Και τις ήττες σε αυτά.

Στο ίδιο 24ώρο. Η ακατανόητη επιλογή της Ριζούπολης για την διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου. Και το «χαστούκι» από το Ειρηνοδικείο της Αθήνας που διέγραψε την πιθανότητα των πρόωρων εκλογών της ΕΠΟ.

Αυτό το μόνιμο πινγκ-πονγκ παρανομίας και καταδίκης για τον θίασο του Βαγγέλη Γραμμένου που παριστάνει πως διοικεί το ποδόσφαιρο.

Από το «μπουλούκι» των χαλίφηδων, με τα λαμπρά golden boys και τους βλαχοδήμαρχους που όταν κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα του Εισαγγελέα θα έχει πλάκα να είμαστε από μια μεριά: Γιατί τότε θα καταλάβουν ότι το «καθεστώς» που με τις πλάτες της προηγούμενης Κυβέρνησης τους «νομιμοποίησε» στο ποδόσφαιρο, δεν θα είναι εκεί όταν θα έρθει η ώρα της Δικαιοσύνης.

Όχι, δεν πρόκειται για μανιφέστο. Πρόκειται για την παγιωμένη πλέον θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ενός οργανισμού που φέτος πάει για ένα άλλο «νταμπλ» πολύ μεγαλύτερο από εκείνο που προκύπτει στην πρόσθεση πρωτάθλημα/κύπελλο. Στο… ξεβράκωμα της Εξυγίανσης. Και με όσα συμβαίνουν εντός των αγωνιστικών χώρων έχοντας ισοπεδώσει τον ανταγωνισμό. Και με το νομικό κρεσέντο που δεν αφήνει πλέον τη «συμμορία» σε ησυχία. Γιατί δεν υπάρχει αμφιβολία, συμμορία αντιμετωπίζει. Ένα τέρας με αμέτρητα κεφάλια που για να δικαιολογήσει την ύπαρξη του έχει βγει πια «απροκάλυπτα» στην παρανομία.

Εκλογές τον Ιούλη ήθελε το σύστημα. Κόντρα στους νόμους. Κόντρα και στη λογική από τη στιγμή που η θητεία της νυν διοίκησης ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο. Εκλογές με το έτσι θέλω. Και για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε πριν από έναν μήνα η με το… ζόρι αλλαγή του καταστατικού της Ομοσπονδίας. Τριετής λέει η θητεία της κάθε διοίκησης, όχι τετραετής. Για να λήξει Αύγουστο, άρα να στηθούν κάλπες τον Ιούλη και όχι το Φθινόπωρο. «Είναι παράνομο» τους είπε σε όλους τους τόνους ο Ολυμπιακός. «Τώρα θέλουν τον Γραμμένο» απαντούσαν τα νεροπίστολα της Εξυγίανσης που απόψε έχουν λουφάξει. Απόψε που ήρθε ο… λογαριασμός από το Ειρηνοδικείο. Παράνομο το αίτημα της ΕΠΟ. Δηλαδή το… κουβαδάκι σας και σε άλλη παραλία.

«Είναι παράνομο αυτό που κάνετε με τη Ριζούπολη» είπαν και το πρωί οι Ερυθρόλευκοι στους… βλαχοδήμαρχους που μια φορά το χρόνο κόβουν πίττα για να βγουν φωτογραφίες με τον Τίγρη και τον Ιβάν. Του κεφαλιού τους εκείνοι. Ότι προστάζουν τα… αφεντικά. Τώρα που θα τους κυνηγήσει νομικά όμως, να δούμε που θα κρυφτούν. Γιατί τα λόγια τελείωσαν. Και δεν βγάζουν νόημα. Ο Ολυμπιακός όλον αυτόν τον συρφετό που ξεφτιλίζει το ποδόσφαιρο πρέπει να το στείλει στη Δικαιοσύνη.

ΥΓ. Η προηγούμενη Κυβέρνηση εξευτελίστηκε με την εμπλοκή της στο ποδόσφαιρο. Σε τέτοιο βαθμό που αυτές τις ημέρες η επικαιρότητα ταιριάζει απόλυτα με εκείνα που… κρύβονταν από το 2016 κάτω από το χαλάκι. Ας φροντίσει η σημερινή να μην ακολουθήσει το παράδειγμα της. Γιατί αυτή η ιστορία με τον Γεραπετρίτη και τον Αυγενάκη είναι παρωδία. Τι ρόλο παίζει ακριβώς ο καλός φίλος του Δρόσου; Και με ποια δικαιοδοσία κάνει συναντήσεις με τον Μπουτσικάρη;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ