Ανανέωσε με τον Παναθηναϊκό η Καπογιάννη

Ανανέωσε με τον Παναθηναϊκό η Καπογιάννη

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ελένη Καπογιάννη.

Με την Ελένη Καπογιάννη θα πορευθεί και τη νέα σεζόν η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Παναθηναϊκού. Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους για έναν ακόμη χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την προπονήτρια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ, Ελένη Καπογιάννη, για τη σεζόν 2020-2021.

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη σεζόν λόγω της πανδημίας ωστόσο η προπονήτρια, Ελένη Καπογιάννη, θα βρίσκεται εδώ και τη νέα χρονιά δείχνοντας ότι ο Σύλλογος θα συνεχίσει να πορεύεται βασιζόμενος στις δυνάμεις του και στον κόσμο του.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Ελένη Καπογιάννη ανέφερε: «Ήθελα πάρα πολύ να μείνω στον Παναθηναϊκό και να συνεχίσω τη δουλειά που έχουμε ξεκινήσει από πέρυσι.

Είμαι αισιόδοξη και έχω μεγάλη διάθεση να κάνουμε κάτι καλό και σε αυτή την προσπάθεια χρειαζόμαστε την στήριξη όλων στον Παναθηναϊκό.

Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τους οπαδούς της ομάδας μας περήφανους και τους θέλουμε ενεργά στο πλευρό μας καθώς η συνεισφορά  τους είναι πολύ σημαντική. Θέλω να ευχηθώ καλή αρχή στη νέα διοίκηση του Συλλόγου και επίσης θέλω να πω καλή επιτυχία στην ανδρική  ομάδα βόλεϊ του  Παναθηναϊκού στον αυριανό τελικό με τον Ολυμπιακό».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελένη Καπογιάννη θα είναι και υπεύθυνη του αναπτυξιακού προγράμματος της ακαδημίας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ