Κόροιβος – Πανιώνιος 68-67

Κόροιβος – Πανιώνιος 68-67

Συνεχίζει εντυπωσιακά ο Κόροιβος στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League, «λύγισε» και τον Πανιώνιο και έκανε το 4/4!

Κόροιβος και Πανιώνιος αναμετρήθηκαν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Basket League, με την ομάδα της Ηλείας να παίρνει δύσκολα την νίκη (68-67) και να παραμένει στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας. Πάλεψε αλλά απογοήτευσε ο Πανιώνιος ο οποίος διεύρυνε το αρνητικό του σερί (0/4).

Οι παίκτες του Ντίνου Καλαμπάκου έχουν πραγματοποιήσει ονειρικό ξεκίνημα που αφήνει ανοιχτές ελπίδες και για το… κάτι παραπάνω στο φετινό πρωτάθλημα. Σήμερα, σε ένα πραγματικό ντέρμπι, Κουέντον Ντεκόζι και Σακίλ Χάινς ήταν αυτοί που ξεχώρισαν για τον Κόροιβο που κατάφερε στην εκπνοή του αγώνα να υπερβεί και το «εμπόδιο» του Πανιωνίου.

Ο Κλιντ Στέιντλ από ήρωας έγινε μοιραίος καθώς αστόχησε σε σουτ που θα έγινε την νίκη στους «κυανέρυθρους».

Ο Πανιώνιος με νέο πρόσωπο στον πάγκο τον Βαγγέλη Ζιάγκο εμφανίστηκε μαχητικός, είχε σε πολύ καλή μέρα τον Βαγγέλη Σακελλαρίου (18 πόντοι, 8 ριμπάουντ) είχε την ευκαιρία να πάρει το παιχνίδι στο τελευταίο δευτερόλεπτο με τον Στέιντλ αλλά ατύχησε…μη καταφέρνοντας να φτάσει στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Στα πρώτα δεκάλεπτα οι δύο ομάδες ήταν σώμα με σώμα με μεγαλύτερη διαφορά το +9 των φιλοξενούμενων με το καλάθι του Νίκου Μίχαλου (42-51). Από εκείνη τη στιγμή και μετά (στην τρίτη περίοδο) ο Κόροιβος έτρεξε ένα σερί 13-0 και βρέθηκε να προηγείται στο 30ο λεπτό (55-51).

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο οι άμυνες κυριάρχησαν με το θέαμα και το σκορ να είναι φτωχά και την ομάδα της Ηλείας να βρίσκεται μπροστά στο σκορ.

Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου μείωσε τη διαφορά στο -2 (67-65), ένα λεπτό πριν το τέλος, ενώ εκείνος έφερε και το ματς σε απόσταση αναπνοής (68-67), στα 43 δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Στη συνέχεια, ο Χάινς αστόχησε κάτω από το καλάθι και ο Πανιώνιος είχε 15 δευτερόλεπτα για να εκδηλώσει επίθεση, ωστόσο ο Στέιντλ απέβη μοιραίος για τον Ιστορικό.

Τα δεκάλεπτα: 20-17, 38-40, 55-51, 68-67

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ