Σύσκεψη για τον αντι- Τίλι

Σύσκεψη για τον αντι- Τίλι

Ο Κιμ Τίλι είναι στα… πιτς για περίπου τέσσερις μήνες εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του στον προσαγωγό, αλλά ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση για το αν θα αποκτηθεί αντικαταστάτης του. Για το λόγο αυτό αναμένεται τη Δευτέρα να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Γιάννη Σφαιρόπουλου με τους αδελφούς Αγγελόπουλους, προκειμένου να εξεταστούν όλες οι πιθανές επιλογές, […]

Ο Κιμ Τίλι είναι στα… πιτς για περίπου τέσσερις μήνες εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του στον προσαγωγό, αλλά ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση για το αν θα αποκτηθεί αντικαταστάτης του.
Για το λόγο αυτό αναμένεται τη Δευτέρα να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Γιάννη Σφαιρόπουλου με τους αδελφούς Αγγελόπουλους, προκειμένου να εξεταστούν όλες οι πιθανές επιλογές, να δώσει ο προπονητής την εισήγησή του και να ληφθεί η απόφαση.
Εκείνο που προβληματίζει τους Πειραιώτες είναι το γεγονός ότι ο Δημήτρης Αγραβάνης έχει δείξει πως ανταποκρίνεται πλήρως στα καθήκοντα της… ρεζέρβας του Γιώργου Πρίντεζη και πιθανή μεταγραφή στη θέση του πάουερ φόργουορντ ίσως τον θέσει εκτός πλάνων.
Επίσης υπάρχει η σκέψη να αποκτηθεί αθλητικός σέντερ (σ.σ. τύπου Μπιρτς), ο ΜακΛίν να… μετατεθεί στο «4» και να λυθεί παράλληλα το πρόβλημα που υπάρχει με την άμυνα πάνω από τη στεφάνη. Πάντως ονόματα υπάρχουν πάρα πολλά στη λίστα του τεχνικού τιμ και εάν ληφθεί η σχετική απόφαση, θα ξεκινήσει η διαδικασία αξιολόγησης των περιπτώσεων που υπάρχουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ