FIBA: Poll για την Dream Team του Eurobasket με Σπανούλη, Διαμαντίδη και Παπαλουκά

FIBA: Poll για την Dream Team του Eurobasket με Σπανούλη, Διαμαντίδη και Παπαλουκά

Η FIBA Europe θέλει να αναδείξει την Dream Team της 20ετίας και ξεκίνησε με την ψηφοφορία των περιφερειακών που συμπεριλαμβάνονται οι τρεις Έλληνες γκαρντ.

Η FIBA Europe θέλει να αναδείξει την Dream Team της τελευταίας 20ετίας του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Γι’ αυτό προχώρησε σε ένα ιδιαίτερο poll αναφορικά με τους κορυφαίους περιφερειακούς που έχουν περάσει σε αυτό το διάστημα από τα παρκέ. Ανάμεσά τους; Εννοείται τρεις Έλληνες, με την φυσιογνωμία του εν ενεργεία ακόμα Βασίλη Σπανούλη, του Δημήτρη Διαμαντίδη και του Θοδωρή Παπαλουκά να είναι αναμενόμενη.

Η ομοσπονδία θέλει να αναδείξει τους κορυφαίους από το Eurobasket από το 2001 κι έπειτα και μέσα στη λίστα αυτή υπάρχουν παίκτες όπως οι Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Νάντο Ντε Κολό, Λούκα Ντόντσιτς, Γκόραν Ντράγκιτς, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Τόνι Πάρκερ, Αλεξέι Σβεντ και Μίλος Τεόντοσιτς.

Η διαδικασία είναι χωρισμένη σε θέσεις με τους περιφερειακού να ψηφίζονται μέχρι και τις 2 Αυγούστου ενώ θα ακολουθήσουν από τις 3 Αυγούστου έως και τις 9 οι φόργουορντ και οι σέντερ.

Πατώντας εδώ μπορείτε να οδηγηθείτε στο poll

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ