Serie A: Χωρίς θεατές και με τεστ κορωνοϊού στις ομάδες

Serie A: Χωρίς θεατές και με τεστ κορωνοϊού στις ομάδες

Η ιταλική λίγκα θα ξεκινήσει χωρίς κόσμο στις εξέδρες, με ελάχιστα άτομα ανά ματς και τα  τεστ ανίχνευσης κρουσμάτων κορωνοϊού θα πέσουν στις ομάδες…

Ο κορωνοϊός έχει αλλάξει τα πάντα στον αθλητισμό, ειδικά σε χώρες που πλήγηκαν ανεπανόρθωτα από τον φονικό ιό. Όπως η Ιταλία, στην οποία το πρωτάθλημα μπάσκετ θα επιστρέψει αλλά με πολλές απαγορεύσεις και διαφορετικές καταστάσεις που  δεν τις έχουμε συνηθίσει κατά το παρελθόν.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της «Gazzetta dello Sport» στο πλάνο που θα εφαρμοστεί βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου έχει αποφασιστεί να μην υπάρχει κόσμος στις εξέδρες.

Οσο για το πώς θα διεξαχθεί το ματς, θα επιτραπεί η παρουσία σε μόλις 125 άτομα ανά αγώνα.

Όπως τονίζει το δημοσίευμα, σε ένα ματς ιταλικού πρωταθλήματος θα υπάρχουν: 30 παίκτες, 6 προπονητές, 2 γιατροί, 4 φυσιοθεραπευτές, 2 αναλυτές παιχνιδιών, 10 μέλη της ομάδας, 3 διαιτητές, 1 παρατηρητής διαιτησίας, 5 άτομα γραμματείας, 4 καθαριστές, 1 γιατρός της άμεσης δράσης, 4 νοσηλευτές, 20 αστυνομικοί, 8 πυροσβέστες, 2 υπεύθυνοι για το αντι-ντόπινγκ, 8 δημοσιογράφοι, 5 φωτογράφοι και 10 καμεραμέν.

Εννοείται πως οι παίκτες και το τεχνικό τιμ θα πρέπει να έχουν περάσει από τεστ κορωνοϊού, που πρέπει να καλύψουν οι ομάδες, τα οποία θα γίνονται ανά τέσσερις μέρες.

Πόσο θα κοστίζουν αυτά; Το ποσό θα ανέρχεται μηνιαίως στα 10 χιλιάδες ευρώ, με τις ομάδες που θα φτάσουν έως και την τελική φάση να κληθούν να πληρώσουν περίπου 100 χιλιάδες!

Όσο ας πούμε το συμβόλαιο ενός ικανού παίκτη, το οποίοι μοιραία οι ομάδες θα στερηθούν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ