Παππάς : «Δεν μπορώ να πω αντίο στον Παναθηναϊκό, ίσως επιστρέψω στο μέλλον»

Παππάς : «Δεν μπορώ να πω αντίο στον Παναθηναϊκό, ίσως επιστρέψω στο μέλλον»

Οι πρώτες δηλώσεις του Νίκου Παππά μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό. Δείτε τι είπε ο πρώην άσος των «Πρασίνων».

Ο Νίκος Παππάς πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις μετά τη φυγή του από τον Παναθηναϊκό, επισημαίνοντας ότι συνεχίζει να υποστηρίζει τους «Πράσινους» και πως ίσως επιστρέψει στον σύλλογο κάποια στιγμή στο μέλλον.

Ο Έλληνας γκαρντ συμμετείχε στο τουρνουά του Άγγελου Τσάμη στη Ρόδο και λίγα λεπτά πριν γνωρίσει την αποθέωση από τους φίλους του Παναθηναϊκού, τοποθετήθηκε σχετικά με την πρόσφατη αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό.

Οι δηλώσεις του Νίκου Παππά: 

«Είναι πολύ όμορφο να σε καλούν, ειδικά όταν δεν ανήκεις πια στο δυναμικό της ομάδας. Μετά από επτά χρόνια έχουμε χτίσει μία δυνατή και ανθρώπινη σχέση με τον κόσμο της ομάδας. Κάθε φορά που το συναντώ μου αρέσει.

Σε ερώτηση για το «αντίο» του με τον Παναθηναϊκό είπε: «Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό. Μακάρι να είναι ένα «εις το επανιδείν». Όπως και να έχει, δεν μπορώ να πω αντίο στον Παναθηναϊκό. Εγώ είμαι στον Παναθηναϊκό 30 χρόνια, από τότε που γεννήθηκα. Δεν μου λέει κάτι που έφυγα. Θα συνεχίσω να την υποστηρίζω και ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να γυρίσω στο μέλλον».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ