Πρόβλημα και με τον Μάντζαρη

Πρόβλημα και με τον Μάντζαρη

Κατά την διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στην Κύμη, στο πρώτο δεκάλεπτο, σε μία προσπάθεια του για μπάσιμο, ο Βαγγέλης Μάντζαρης τραυματίστηκε. Συγκεκριμένα, υπέστη κάκωση πρώτου μεταταρσίου αριστερού άκρου ποδός στο μεγάλο δάχτυλο, με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί στην συνέχεια του παιχνιδιού. Την Δευτέρα , ο Έλληνας πλέι-μέικερ θα υποβληθεί σε ακτινολογικό έλεγχο για να διαπιστωθεί […]

Κατά την διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στην Κύμη, στο πρώτο δεκάλεπτο, σε μία προσπάθεια του για μπάσιμο, ο Βαγγέλης Μάντζαρης τραυματίστηκε. Συγκεκριμένα, υπέστη κάκωση πρώτου μεταταρσίου αριστερού άκρου ποδός στο μεγάλο δάχτυλο, με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί στην συνέχεια του παιχνιδιού.

Την Δευτέρα , ο Έλληνας πλέι-μέικερ θα υποβληθεί σε ακτινολογικό έλεγχο για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος του. «Ακόμα δεν ξέρουμε πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, σχολιάζοντας τα εξής στην συνέχεια: «Χτύπησε το μεγάλο του δάκτυλο πέφτοντας στο μπάσιμο που έκανε. Δεν μπορούσε να συνεχίσει. Θα δούμε… Δεν νομίζω πως είναι κάτι πολύ σοβαρό».

Σε κάθε περίπτωση πάντως είναι αμφίβολη η συμμετοχή του διεθνούς γκαρντ στο δύσκολο παιχνίδι με τη Μάλαγα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σπανούλης είναι ακόμα εκτός, όπως επίσης και οι Παπανικολάου, Τίλι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ