Αναλαμβάνει προπονητής στις ακαδημίες του Οίακα Ναυπλίου ο Πελεκάνος

Αναλαμβάνει προπονητής στις ακαδημίες του Οίακα Ναυπλίου ο Πελεκάνος

Μία ιδιαίτερη τιμητική πρόταση δέχτηκε ο Μιχάλης Πελεκάνος, ο οποίος από τη νέα σεζόν θα είναι προπονητής των ακαδημιών του Οίακα Ναυπλίου.

Έναν επιπλέον ρόλο είναι έτοιμος να αναλάβει ο Μιχάλης Πελεκάνος.

Ο Έλληνας φόργουορντ του οποίου η επιστροφή στον Οίακα Ναυπλίου ως παίκτη ανακοινώθηκε τις προηγούμενες μέρες από σήμερα θα έχει μία επιπλέον πολύ σημαντική θέση στην ομάδα καθώς θα είναι ο προπονητής των νεοσύστατων τμημάτων των ακαδημιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Μετά από μια τριετή συνεργασία με τη ΔΟΞΑ ΑΓ.ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ και συγκεκριμένα τη λειτουργία του αναπτυξιακού προγράμματος ΟΙΑΞ-ΔΟΞΑ που έφερε πολύ θετικά αποτελέσματα, ο Σύλλογος μας Οίαξ ΑΟ Ναυπλιου αποφάσισε να κάνει ένα νέο Ξεκίνημα με σκοπό τη δημιουργία νέων τμημάτων αγοριών και κοριτσιών αρχής γενομένης από τη χρονιά που ακολουθεί.

Ευχαριστούμε θερμά τον Κώστα Τοκατλίδη, την Κική Νάσιου και το Θωμά Πέττα για τη συνεργασία και τη συμβολή τους να μεγαλώσει ο σύλλογός μας.

Με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της Ακαδημίας μπάσκετ του Οίακα και ενημερώνουμε γονείς και παιδιά πως από την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020  ξεκινάνε οι εγγραφές για αγόρια και κορίτσια από 9 ετών και μεγαλύτερα που θα στελεχώσουν τα  προ αγωνιστικά και αγωνιστικά μας τμήματα.

Τα αγωνιστικά τμήματα των αγοριών παιδικό και εφηβικό έχουν ήδη ξεκινήσει τις προπονήσεις τους. Τα υπόλοιπα τμήματα που θα δημιουργηθούν θα ξεκινήσουν τη δράση τους από Τέταρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020.

Υπεύθυνος προπονητής των υπολοίπων νεοσύστατων τμημάτων αναλαμβάνει ο Μιχάλης Πελεκάνος, ο οποίος μαζί με τον Χάρη Κουλουριώτη θα έχουν και την πλήρη ευθύνη για τη λειτουργία των ακαδημιών μας!

Παραμένουν ως

Υπεύθυνος Φυσικής Κατάστασης όλων των τμημάτων ο Γυμναστής του ανδρικού και γυναικείου μας Γιώργος Παπούλιας, ως Προπονητής του εφηβικού ο Λευτέρης Κοκκάλας και του παιδικού ο Διαμαντής Φιλίνης.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ