Ο Φασούλας κατήγγειλε παρενόχληση και εκφοβισμό λίγες μέρες πριν τις εκλογές

Ο Φασούλας κατήγγειλε παρενόχληση και εκφοβισμό λίγες μέρες πριν τις εκλογές

Ο Παναγιώτης Φασούλας, υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ, μετέβη σήμερα στη ΓΑΔΑ για να αναφέρει εκφοβισμό και παρενόχληση.

Σκηνικά που θυμίζουν ταινία… θρίλερ το τελευταίο διάστημα και βάζουν «μπουρλότο» στις επικείμενες εκλογές της ΕΟΚ. Καταγγελίες που δεν τιμούν μια εκλογική διαδικασία. Ο Παναγιώτης Φασούλας, μια τεράστια φυσιογνωμία του ελληνικού μπάσκετ, είναι υποψήφιος για πρόεδρος, αλλά τα όσα κατήγγειλε σήμερα είναι σοκαριστικά.

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος διεθνής σέντερ μετέβη στη ΓΑΔΑ και συγκεκριμένα στο τμήμα δίωξης εκβιαστών, όπου και ανέφερε πως τον τελευταίο καιρό παρακολουθείται και εκφοβίζεται.

Ο Φασούλας κατέθεσε ότι τον τελευταίο καιρό έχουν δοθεί στο διαδίκτυο φωτογραφίες που τον δείχνουν μέσα στο αυτοκίνητό του, χωρίς να κρύβεται η πινακίδα και θεώρησε πως είναι αναγκαίο να το αναφέρει.

Παράλληλα, ανέφερε πως υπάρχει εκφοβισμός, ο οποίος σχετίζεται – όπως όλα δείχνουν – με τις επικείμενες εκλογές της ΕΟΚ στις οποίες κατεβαίνει υποψήφιος πρόεδρος.

Πρόκειται, φυσικά, για πολύ σοβαρές καταγγελίες, οι οποίες δείχνουν πως οι εκλογές παίρνουν μια ασυνήθιστη μορφή και το ύφος που μόνο σε δημοκρατική διαδικασία δεν ταιριάζει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ